wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 15 februari 2020

Så blev det lördag

Av Wilma Border collie - 15 februari 2020 17:45

Äntligen lördag igen. Fick som vanligt vänta i en massa evigheter efter morgonrundan innan det var dags.

 

Jag och Alice lyckades komma samtidigt. Stackars Basse han hade väntat och väntat eftersom de eländiiga långsamma människan som ska vara min matte såg till att vi blev flera timmar (enligt henne några minuter sena).

Sånt får bara inte inträffa.

 

Hann bara leka lite i några få minuter sen kom det kompisar hela tiden. Perfekt kommer att bli en sån där bra lördag igen. Ja, alla lördagar är bra.

 

Det är hårda tider när alla ska hälsas välkomna. Människrna ägnade sej t den märkliga hobbyn räkna hundar. Mycket intressant för alla brukar få olika resultat, men runt 15 blev vi idag.

 

Sansas kompis trodde att den numer väldigt berömda bollen var hans byte. Kunde han tro då men.............

 

Ha! Jag är världsmästare i att ta tillbaka det som tillhör mej. Så klart jag överlistade honom och kunde ta den. Fast Schäfer Cash ser ut som om han tänker sno den.

 

Chess och den lilla söta tjejen (gissa vilken dement människa som glömt namnet?) hade massor att prata om, en massa viktiga tiksaker tydligen.

 

Överallt så var det en massa lek. Den som tittar noga ser att Basse lyckades komma över bollen. Jag råkade visst titta på nåt en nanosekund och det räckte.

 

Jag, Chess, Nasse, Sigge, Sansa och Kazper hade en massa viktiga diskussioner. Både om vad som hänt sen sist och en del andra viktiga saker. Finns alltid mycket att prata om.

 

Sansahusse har precis kastat vad jag först trodde var Värdefulla bollen men det visade sej att det var en annan så jag brydde mej inte om att ta upp jakten.

 

Men vad är detta? Bassehusse säjer att han inte har nåt godis!! Katastrof vi är hungriga och behöver mer energi!

 

Nöden har ingen lag. Fortfarande godissugen och jag såg att Lunas människor höll på med nåt. Kanske skulle det gå bra att få nåt här?

 

Åka rutchkana krävdes. Nä det har jag provat och det finns enklare sätt. Jag sprang vid sidan av och ställde mej nedanför för att se ut som om jag åkt. De gick inte på det men jag fick godis i alla fall.

 

Jaså du Sansakompis du tror att du ska få ha Värdefulla bollen kvar. Det kan du glömma!!

 

Så klart jag lyckades. Kazper funderade men det räckte med en blick för att han skulle förstå att den är min.

 

Självklart så var det en massa flockspring också. Bäst att passa på, vem vet när det går att flockspringa igen.

 

Vet inte riktigt vad Luna och Basse gjorde. Ser ut som om båda har tappat huvudena, men det visade sej att de satt kvar så ingen fara.

 

Ännu mer mingel och lek. Bäst att passa på för ryktet började gå bland oss hundar att tråkmänniskorna pratade om dags att sluta. Om de gjorde som oss, sprang runt och lekte så skulle de säkert låta oss stanna mycket längre än den där löjligt korta stunden som de påstår är ett par timmar.

 

Tydligen var det allvar för Luna och Leonberger Peggy tiggde tröstgodis av Peggyhusse. Alla hundar skulle hem.

Jag somnade hemma, var trött efter allt skoj.

Gick ut på trist eftermiddagsrunda som var alldeles händelselös.

Men imorgon så kommer det ett gäng igen. Alltså väntar ytterligare en skoj dag då.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards