wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 19 januari 2020

En perfekt söndag

Av Wilma Border collie - 19 januari 2020 17:37

Efter min trista morgonrunda i ensamhet så passade jag dörren i några veckor. Visste att det var dags för kompisar idag också.

 

Så ordning i tillvaron och Basse var ute och mötte mej. Vi har inte setts sen igår och det vet alla att det var många evigheter sen det var igår.

 

Vi lekte en del, bäst att passa på när vi har chansen. dessutom gällde det att fördriva tid i väntan på att det skulle komma fler trevliga hundar.

 

Ser du Basse, jag tror att vår väntan på vänner är över.

 

Vi hade sett rätt för Mikko kom.

 

Så kom Leonberger Bamse, Billbo och den där tiken som matte alltid glömmer namnet på. essutom är det nån mer på gång där borta.

 

Ännu flera, blir alltså lika bra som alltid. Är en hel del jobb med att hälsa alla välkomna när det kommer många på en gång.

 

Vi började med en del viktiga gruppsamtal. Vissa hundar har inte träffats på ganska länge och så måste vi vara överens om vad vi ska hitta på också.

 

Ett av de viktiga besluten vi fattade var att kolla om Bassehusse möjligen hade nåt godis att bjuda på. Vi behöver mycket energi och ingen hund får nåt att äta hemma. Vi fick gott godis så vi kunde ta itu med en massa viktiga hundsaker.

 

Mikko lekte en massa med Luna och där ingick tydligen att kasta henne i backen.

 

Jag hittade vår gamla vattenbalja, provade om den kunde ge godis. Egetligen borde jag ha haft alla fyra tassarna på den men det hade jag ingen lust med idag. Fick godis och hörde nåt om träna mer en annan dag.

 

Billbo och Basse såg att jag höll på med nåt. Men de fick aldrig chansen att prova baljan eftersom jag ansåg att jag stod väldigt bra på den och inte tänkte kliva ner.

 

Och där kom Dalmatiner Tilly, hon är rolig att leka med så nu ska vi ha en massa skoj.

 

Vi höll på med en massa skoj flockspring, men det blev mest bara skitbilder av det idag. Typ suddiga hundar, halva hundar och en massa anat underligt.

 

Kom en ny hund, en tik som snabbt blev en del av vår stora flock. Alltid trevligt med nya bekantskaper.

 

Vi svarta och svart vita hundar hade en egen liten flock en stund. Fanns en hel del viktigt att diskutera.

 

Basse och Luna brottades massor. Tror de tog igen allt de inte kunde göra när vi träffades i bästa Grisöronaffären för ett par veckor sen.

 

Hm, bäst att kolla om jag behöver vara polis. Mikko med två tikar inte säkert han klarar både Tilly och Rut.

 

Ingen fara jag behövde inte vara polis utan vi lekte i stället. Hade hur mycket skoj som helst.

 

Äsch, nu börjas det igen. Människor börjar ta fram koppel och andra onödiga saker och pratar om slut för idag.

Begriper inte, vi började alldeles nyss.

 

Jaha bara att åka hem då. Basse försökte hänga med mej, men den turen hade vi inte han skulle vara hemma hos sin husse.

Men i morgon är det som vanligt då ska han hämtas och sen har vi en del att göra. Vad det berättar jag om i morgon, tror det blir en bra dag.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards