wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 11 januari 2020

Massor med kompisar

Av Wilma Border collie - 11 januari 2020 17:52

Äntligen blev det lördag igen, de är alldeles för sällsynta. Tar alltid flera månader mellan varje sån- Efter morgonrundan så la jag mej och passade ytterdörren. Låg där i ett par dagar innan matte ansåg att det var dags att åka.

 

Så på plats och där sitter minsann Basse och väntar på mej. Vi har inte setts sen i går så jag var efterlängtad.

 

Vi hade mycket att prata om. Men vad det stannar självklart mellan mej och Basse, även vi hundar har rätt till privatliv och dela hemligheter med kompisar.

 

Vi har lekt en del och helt plötsligt intog Basse sin gamla position för att se bättre. Så här gjorde han alltid när han var liten, men nu är han lika hög som mej. Vi hade span på nåt mycket trevligt.

 

Det var Mikko vi hade span på. Trevligt nu ska vi ha skoj.

 

Strax efter kom Labrador Alice, men varför Basse och Mikko slängde henne i backen vet jag inte. Men Alice är smart så hon var uppe lika fort igen, tror det var en del av nån lek.

 

Så kom Jenna, Basse blev så glad eftersom de två alltid har en massa skoj. Bäst att passa på innan Jenna hamnar i det där fängelset.

 

Västgötaspets Atle kom, mycket trevligt har inte träffat honom på evigheter. Fast här är det Alice som artigt hälsar honom välkommen.

 

Titta så trevligt det kommer massor med hundar. Precis som det ska vara, desto fler vi är desto roligare blir det. Mycket mingel och skoj lekar.

 

Som sagt mycket mingel blev det, här runt vattenskålen för vi blir törstiga av en massa skoj.

 

Corgie Fred kom. Också en som jag inte träffat på väldigt länge. Första gången jag träffade honom var i somras när han var en liten valp. Nu är han en stor kille.

 

Jag och Nikki brukar alltid ha en massa skoj. Här har vi ett samtal om vi ska ta och hitta på nåt tillsammans.

 

Först lekte vi jaktlekar, såna är alltid väldigt skoj. Jag vann.

 

Så skulle vi brottas men jag gick visst sönder.

 

Ingen fara jag lagade mej lika snabbt igen så vi hade en massa skoj brottning.

 

Fred han försökte få igång en massa lek med Schäferkillen (som heter nåt som matte glömt)

 

Freda kompis Frasse som inte heller varit med på evigheter förälskade sej i en annan hund. Jag vet hur det var i somras när han ett tag var dödligt kär i mej. Han är en mycket trevlig hund.

 

Jag känner ingen Schäfer så jag kollade noga in honom igen. Jo det är en trevlig kille. Ska nog leka med honom nästa gång vi ses.

 

Mycket mingel och lek överallt. Matte försökte räkna oss hundar men det är svårt men vi var visst cirka 16 stycken idag tror hon.

 

Vad hände`Helt plötsligt så samarbetade Jenna och Nikki och lyckades slänga mej i backen! Vi hade faktiskt bara skoj, men de ska få igen vid tillfälle.

 

Äsch nu verkar det vara sista rycket. Många hundar har redan åkt hem, men Dalmatiner Tilly retsade Schäfer med en leksak.

 

Äsch! Det var sista rycket. Basse han försökte först följa med en del andra hundar hem sen skulle han hänga med mej. Slutade så här. Han blev fånge i mitt koppel och blev insläppt i sitt hus. Hörde nåt om ses i morgon.

Åkte hem och sov, nöjd med dagen fast det som vanligt gick alldeles för fort.

Trist eftermiddagsrunda, alldeles övergivet överallt. Men jag får ladda energi inför i morgon när det är dags för en massa kompisar igen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards