wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 26 december 2019

Hade tur och träffade en del hundar

Av Wilma Border collie - 26 december 2019 17:51

Ensam dag igen, eländiga Hormonhäxefängelse som hindrar mej från en massa trevligt. Inte skulle jag åka till nån skog heller.

 

Dött och övergivet överallt. Jag är nog enda hunden i hela Malmköping. Fast jag lämnade massor med hälsningar överallt för nu närmar sej de där dagarna när jag kommer att dofta extra utsökt.

 

Gick en bit på spårvägen, lika övergivet här. Inga människor, inga hundar kände mej extra ensam.

 

Tänkte ta min Sörmlandsledsetapp, men enligt matte kan vi ta en sväng på den en annan dag. Nu skulle vi gå och kolla nånting.

 

Hm, en sån där konstig katt. Jag kan aldrig bestämma mej för vad jag egentligen tycker om de där katterna som inte är riktiga katter.

 

Men nu händer det grejer. Tror det blir bra det här.

 

Detta är en liten valp och om den där extremt dementa matte minns rätt heter hon Sara.

 

Hon har aldrig träffat en så stor hund som jag så det var läskigt. Bäst att söka skydd hos husse, men jag är alldeles ofarlig.

 

Jag låtsades att lilla valp inte fanns och vände svansern til. Brukar vara väldigt bra att göra så här för att visa att jag inte bryr mej.

 

Så kom Astor och hans tjejer ut också. Trevligt med lite umgänge och Astor tillhör de få tillåtna hanarna som jag får träffa. Han saknar ju vissa kroppsdelar.

 

Blev bjuden på mycket smarrig pastej. Finns en specialpryl att sätta på tuber och den provade jag. Fungerade superbra så när min bästa Grisöronaffär får hem såna ska jag köpa en och ha på mina osttuber.

 

Astor han berättade för matte att han var nära svältdöden. Ingen mat och inget godis fast hans ena husse äger Grisöronaffären. Han fick av mitt godis så han överlever en stund till.

 

Människorna pratade en massa tråk Fast jag hörde nåt bra, tydligen ska jag snart få åka och shoppa. Mycket bra för jag har julklappspengar som jag kan handla för. Lilla Sara hon kom på att jag nog inte var så farlig. Om jag inte haft så mycket hormoner kunde vi kanske ha lekt men jag har inget minne av att jag brukar leka.

 

Hon vågade till och med försöka klättra på mej. Bra att hon förstår att jag är en snäll hund. När jag släpps ur fängelset och slutar tänka på snygga hanar så kan jag säkert leka med henne.

 

Ska gå vidare men titta så jag ser ut. Det utbröt en lokal kortvarig snöstorm, höll på att förvandlas till en snödriva.

 

Fortsatte för nu skulle det där kollas. Jag var mest intresserad av om det gått hanar här men det verkade vara brist på såna.

 

Hoppsan här var det mycket vatten, ska bara vara en liten bäck här egentligen.

 

Skogen har blivit en sjö där träden badar. Tur att det inte är en massa svamp nu för de hade drunknat.

 

Det var en gång en väg, men nu är det en sjö. Om jag fortsätter på den här vägen plus en annan och sen genom skogen kommer jag till min Sörmlandsledsetapp. Men den rundan får bli en annan gång när vattnet sjunkit för det går inte att passera här.

 

Var i alla fall gott vatten. Var tvungen att provsmaka det.

Vände och gick samma väg tillbaka.

 

Tog sin lilla tid inne i Malmköping. För här finns det minsann gott om hanar. Gäller att kolla alla dofter och lämna många hälsningar. Tyvärr såg jag inte nån av dom.

 

Tjoho en hane! Nu tillhör Sniff de tillåtna hanarna så jag hade inget för att försöka göra mej till. Han var bara ute efter godis och bryr sej inte ett dugg om mina underbara dofter. 

Gick hem och somnade.

Trist eftermiddagsrunda, träffade inte nån jag känner och inte såg jag några hundar heller.

Men i morgon så är det ÄNTLIGEN dags för Jenna att hänga med mej igen. Ska bli skönt att ha tiksällskap så vi kan hjälpas åt att hitta snygga hanar, eller i alla fall spår av dom.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards