wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 13 december 2019

Mycket bra så kallad otursdag

Av Wilma Border collie - 13 december 2019 17:51

Idag är det nåt som människor kallar otursdag, har jag inte märkt nåt av troligen beroende på att jag är hund och inte bryr mej om konstiga mänskliga påhitt.

 Fast det var märkligt det där att inte åka och hämta Basse i morse. Jag anser att det är perfekt att inleda dagen med morgonbus.

Strax innan jag skule hämta Jenna så hörda jag att matte pratade i telefonen. Brukar mest vara en massa tråk så jag lyssnade inte. Fast så hörde jag att hon sa nåt om att jag och Jenna skulle bli glada.

 

Titta så bra! Vi blev glada! Bassehusse ringde nämligen och frågade om vi hade lust att leka med Basse en stund. Så klart vi hade. Vi ska alltid vara full flock.

 

Människorna fikade och pratade tråk, vi käkade godis och testade Basse aktivitetsspel.

 

Jag hittade en gammal handske som var alldeles perfekt att tugga på. Basse och Jenna jagade nån märklig röd prick som vägrade vara med på bild.

 

Så där ute och nu ska vi leka och ha så där väldigt skoj som bara vi allra bästa lilla flocken kan ha.

 

Basse och Jenna skulle ha den där gamla numer väldigt trasiga Grisen båda två. Alltså var det vild jakt.

 

Jag kom på att frisbeen var faktiskt skoj så jag ekte en hel del med den idag.

 

Jenna sa att Basse hade nåt märkligt för sej. Kunde jag möjligen komma och försöka tala honom till rätta?

 

Var väl inget konstigt, bada trasig Grisen i ett lerigt dike är faktiskt helt normalt. Grisen behövde säkert ha ett julbad.

 

Fast Grisen blev bortglömd och övergiven när Basse hittade en liten Pingvin som varit försvunnen länge. Nu började kampen om den.

 

Den där Pingvin den ville minsann både jag och Jenna ha. Alltså inedde vi jakten på Basse för att komma över den.

 

Hörru Basse vi är två mot dej, ska du ta och ge oss Pingvinen nu. Du kommer inte att kara dej ur detta med den i behåll.

 

Jag försökte tackla honom och komma över den, men han var alldeles för snabb och genomskådade mina försök.

 

Så där efter flera jakter och en tilslut perfekt tackling där jag slet den ur munnen på Basse så kom jag över den. Tänkte faktiskt ligga här och bara retas och njuta av att jag vann. Fast jag vet inte riktigt hur det gick till för jag förlorade den.

 

Åter en massa jakt på Basse lyckades komma över Pingvin. Mycket skoj lek detta att jaga nån som har nåt man vill ha.

 

Mitt i jakten så lekte vi Hunden på täppan också. Min plan var att jag skulle knuffa ner Basse och att Jenna skulle komma över Pingvinen. Blev inte alls som det var tänkt för matte påstod att vi skulle släppa in Basse för det skulle göras mer saker. Ja, ja jag får leka med Basse igen i morgon.

Hamnade i bilen och åkte till Flen. Passade bil medan matte fixade nåt som behövs. Blir säkert bra när hon får ordning på det.

 

Så utsläppta ur bien och tänk det finns snygga hanar i Flen. Flera hade lämnat en massa spår efter sej. Kannske skulle ta och ragga här om och när jag blir Hormonhäxa.

 

Äsch struntar väl i hanarna. Nu ska vi shoppa. Verkligen på tiden och Jenna har inte varit med här på evigheter.

 

Ja, ja Jenna jag ska fixa en godisbit till dej också. Hon har inte heller lärt sej hur man öppnar locken på lådorna. Superenket är det, jag kan knepet.

 

Ja jag har fixat smakprov till mej och Jenna. Varför påstår du att jag stjäl? Det är faktiskt viktigt att provsmaka, tänk om det inte skulle vara gott godis i lådorna?

 

Är snart jul så jag kollade vad jag kan tänka mej att få i julklapp. Såg att matte smusslade med nåt, så jag förutsätter att jag får paket.

Sen precis efter att den här bilden togs så hittade jag en bra låda. Snodde åt mej av innehållet för det skule jag köpa.

 

Den här bilden är tagen hemma. Men detta var mittfynd. Tuggringar inlindade i kyckling. Såna här skulle jag bara ha, fullkomligt oemotståndliga. Fick köpa såna. Hörde att ett par hundar jag känner varit och shoppat och också sett till att få köpa såna här.

 

Så nu är vi färdiga med dagens shopping och ska få det viktiga shoppinggodiset. Mycket gott godis.

Åkte hem, lämnade Jenna och hem till mej.

 

Titta Jenna Tillfälliga Pryl 7an är öppen. Nu måste vi ta oss in, vi är godissugna.

 

Tur vi hade, det fanns minsann köttbullar idag också. Vi fick extra många eftersom Basse missade det här besöket.

 

Hade sån tur att Susanne hade öppet också. Perfekt för det blev godis där också. Tillfälligt mätta så gick vi en runda, tämligen händelselös.

Lämnade hem Jenna och hörde otrevliga saker, nu tar det flera dagar innan vi ses. Dumheter, vi ska hänga varje dag.

Nu ska jag vila mej i form och fredagsmysa med en av mina inköpta tuggringar. För i morgon väntar en massa skoj med kompisar igen.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards