wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 6 december 2019

Upptäckt nåt bra

Av Wilma Border collie - 6 december 2019 18:16

Blev inte så mycket morgonbus idag. Det regnade när jag hämtade Basse så vi lekte bara lite för att undvika att få allt för svåra regnskador.

Var hemma hos mej och matte funderade på vad vi skulle hitta på. Försökte regna av och till men ut skulle vi.

 

Så var det dags att se spöken igen då. Nu var det livsfarligt i skogskanten enligt Basse.

 

Jag har precis förklarat för Basse att en papperskasse som nån korkad människa kastat INTE äter upp honom. Faktiskt så insåg han själv att det var onödigt att bi så upprörd över en sån.

 

Lika bra att ta nästa lektion på en gång. Gubben i kuren äter inte hundar idag heller, Får se hur länge Basse tänker komma ihåg det.

 

Gick till skidbacken, den ljuvliga konstsnön finns minsann kvar. Underbart att kunna ta några rejäla rull i den. Försökte lära Basse men han trodde att vi skulle brottas.

 

Det går alldeles utmärkt att springa runt i den också. Nu är den mjuk så det blir bra motstånd, vi hade väldigt skoj.

 

Lika bra att kolla tandstatusen också. Den kan ha förändrats sen i går, men vi har alldeles perfekta tänder.

 

Fast Basse fick lite underlig kroppsform ibland när han skulle ta sej fram,

 

Kan vi få godis? Vi är på stockarna. Jo vi fick, precis vad vi behövde.

 

Vi har inga kompisar, undrar om Terra kommit tillbaka från Halland? Hade hon inte och matte körde med det vanliga att det dröjer många månader till. Tror inte på henne, snart har det gått flera år sedan Terra var här.

 

Kollade en del hemma hos Basse. Hittade leksaker, men Basse försökte sno både en boll plus det som är MIN boll.

 

Ett antal vilda jakter senare så är bollen min, precis som det ska vara.

 

Matte försökte erbjuda Basse frisbeen men det var minsann inget han lekte med, absolut inte. Jag vet att han brukar leka med den.

 

Funderade på att ligga här några timmar tillsammans med bollen. Men då försökte det regna igen och jag vill inte bli skadad. Alltså skulle vi gå hem.

 

Skulle gå genom Tråkskogen. Jag som varken ser spöken eller har hela kroppen överfull av hormoner fick vara på fria tassar. Basse han hade ett enda intresse. Han skulle minsann dra till Dalmatiner Tilly som doftar utsökt.

 

Jo du förstår Basse att detta har varit en ramp. När den fanns var den skoj att springa på och det hände att jag hittade goda svampar på den också.

 

Nej vi ska inte brottas! Jag försöker njuta av underbara snörull. Inser att jag har rejäla utmaningar framför mej i vinter. Få både Basse och Jenna att begripa hur underbart det är med rull i konstsnö.

 

Kom ihåg att det här trädet har minsann ostblommor ibland. Men det var inte idag, alldeles övergivet var det.

 

Basse han skulle fortfarande bara gå och hitta Tilly. Men så roligt blev det aldrig.

 

Efter en del stigar i skogen så finns det tomtar. Tänk när Basse nosade på en fick han godis.

 

Provade jag också. Jo tomten jag hittade gav godis den också. Sen hittade vi fler och varje gång vi visade dom blev det godis. Behöver genomsöka skogen mer efter flera tomtar eftersom de var lönande.

Gick hem käkade och sov.

 


Tjoho!!!!!! Det där jag hörde igår var alldes sant!!!!!!! Tillfälliga Pryl 7an är tillbaka!!! Knackade på och tänk det var precis som det ska vara Elisabeth var där igen.

 

Vi kollade av ordentligt och det var precis som det ska vara. Perfekt jag gillar såna här bra upptäckter. Äntligen lönar det sej att knacka på där igen.

 

Tiggde godis hos Susanne också. Eller jag och Dixie käkade godis. Basse han bev så kär att han höll på att krypa ur pälsen för Dixie har ju precis doftat gott. Inte lätt att vara åtta månader och ha kroppen överfull med hormoner.

 

Suddiga hundar, men vi träffade Mikko också. Mycket trevligt, bara synd att man inte kan leka på torget.

Gick hem, kollade när matte packade en massa saker. Sen när Basses husse kom och hämtade honom så föjde jag med till Hembygdsgården. Matte packade upp en miljon saker.

I morgon då ska jag passa Basse och hans husse och leka med alla kompisar medan matte sitter på den där Hembygdsgården. Har sett hur hon har laddat min Skvallermaskin för hon tror att jag tänker ta med mej Basse och gå hem till mej. Kan hända att jag planerar nåt sånt, får väl se hur det blir.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards