wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 22 november 2019

Trodde inte det kunde bli värre men....................

Av Wilma Border collie - 22 november 2019 17:44

Fullkomligt fruktansvärd och hemsk dag. Rena mardrömmen har den varit.

Började i morse, skulle ut för morgonrundan. Gick till min bil för jag skulle som vanligt hämta Basse. Nä sa matte i dag är Basse med sin husse. Borde alltså ha lyssnat mer noga på det där mänskliga pratet i går när Basse skulle hem.

Gick min runda, kom tillbaka på min gata och såg Jenna. Sprang självklart till henne. Dagens skulle nog ordna sej det var säkert så att hon skulle hänga med mej. Jenna blev också överlycklig, men hennes matte stoppade in Jenna i hennes bil jag försökte faktiskt få följa med vilket jag inte fick!

Gick hem och deppade, insåg att det skulle bli en tråkdag, inga kompisar att ha skoj med.

 

Hamnade i Flen och skulle gå en runda. Öppen grind innebär att kossorna gått hem till sej så här kunde jag gå utan risk att möta dom.

 

Det regnar! Jag har faktiskt ingen som helst lust att vistas ute. När ska matte lära sej att jag blir svårt skadad?

 

Kollade och det hade rört sej en del hundar här. Men självklart var ingen ute nu. Tror att andra hundar har förstående människor som inte släpar ut dom i regn.

 

Det ligger ett träd här, det är nog bäst att vi vänder. Nä sa den sadistiska matte, det går utmärkt att passera.

 

Inte kan jag vara på fria tassar här heller. Det kommer tåg hela tiden , visst det är stakt men matte tar inga risker.

 

Trodde att ormarna hade gått och lagt sej för vintern. Men den här var fortfarande vaken.

 

Den här bänken brukar ge godis. Kan du se till att ge mej nåt? Jag är faktiskt svårt skakad av regnet och behöver någon form av tröst.

 

Drack lite vatten i sjön när jag passerade. Sen kom jag äntligen tillbaka till min bil. Hundlivet var verkligen pest och det kändes som sämsta dagen nånsin.

 

Detta borde vara dagens absoluta höjdpunkt. Jag är sjkutsad till min allra bästa Grisöronaffär. Nu ska jag tröstshoppa.

 

Lyckades som vanligt sno åt mej ett par bitar utsökt lösgodis. Fick höra att  det inte alls var jag som skulle shoppa. Det skulle köpas nåt som mina katter behöver och som det var bra pris på.

 

Jag lyckades faktiskt få köpa en boll och ett par goda ben. Nu ska jag ha mitt shoppinggodis, vilket jag självklart fick.

Men sen började mardrömmen.

 

Titta här jag leds i väg mot lagret. Tänkte att kanske fanns det nåt trevligt där att provsmaka eller så. Tänkte först inte på att matte inte var med.

Fanns minsann inget godis. Jag utsattes för TASSAMPUTATION!!!!! Kom fram hemskt tortyrredskap, jag grät högljutt efter matte, men den sadistiska människan höll sej borta. Under fruktansvärda plågor så amputerades mina tassar. Var inte alls bara klorna som klipptes utan mina tassar amputerades under hemska plågor.

 

Flera timmar senare och jag ska bli återlämnad. Fruktansvärt svårt att gå på mina blodiga benstumpar. Ska aldrig nånsin mer följa med ut på det där lagret.

 

Ja tack jag behöver extra godis. Jag är så matt av blodförlusten och har så ont eftersom jag bara har stumpar att gå på. Reste mej ett par gånger men var tvungen att lägga mej igen. Med möda så kom jag till bilen.

Hur kunde denna dag bli som den värsta mardrömmen?

 

Det är mest synd om mej i hela världen, inga kompisar, regn och desutom har jag förlorat fyra tassar. Men Kleptoman Leya hon är en sann vän hon. Hon gjorde sitt allra bästa för att trösta mej i eländet. Tur att jag har henne.

 

Eftermiddagsrunda och jag har med möda stapplat mej fram på gatorna. Upptäckte att Susannes affär var öppen.

 

Snälla Susanne, har du lite godis och tröst att ge mej? Jag lever i en mardröm just nu. Fick både godis och tröst så livet kändes bättre en stund.

 

Ja det här är bolen jag köpte. Men du tror väl inte att jag kan leka med den. Det var faktiskt ditt fel att jag saknar mina tassar. Finns inte en chans att jag kan springa.

 

Det här är inte jag. Måste ha passerat en hund som liknar mej precis när matte kastade bollen.

 

Den här suddiga varelsen är inte heller jag. Såna övningar klarar jag inte. Jag satt faktiskt bara och deppade över mitt hemska liv.

 

Vad är detta? I går fanns det ingen jättegran på torget, denna måste ha växt rekordsnabbt. Kollade av den ordenligt innan jag släpade mej hem igen.

Har ägnat resten av dagen åt att deppa. I morgon är det lördag och en massa kompisar. Men hur ska jag kunna leka och ha skoj? En omöjlighet med bara benstumpar kvar, får väl åka dit ochj sitta och titta på när alla andra har skoj. Finns inte en chans att det hinner bildas nya tassar under natten. Jag vet av erfarenhet att det tar massor med evigheter.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 28 mars 18:09

Sov väldigt gott tillsammans med Basse i natt. Man sover bättre när man är två. Vaknade i morse, Basse sov. När det var dags för morgonrunda behagade han kliva upp och följa med mej ut. Gick in käkade frukost och Basse gick occh la sej igen. Me...

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards