wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2019

Tråkveckan, köttebullerestaurangen och svampvatten

Av Wilma Border collie - 14 oktober 2019 17:56

Inte nog med att eländiga tråkveckan börjar idag, jag tvingades ut på morgonrunda i svampvattennedfall. Fick diverse skador som matte påstod bara existerade i min fantasi.

De bra skogarna är bara att glömma nu i en vecka, men jag hamnade i min bil när jag skulle ut.

 

Hamnade i Eskilstuna, här har jag inte varit på evigheter. Men det föll en massa svampvatten även där så jag försökte gå under balkonger för att slippa skadas. Fungerade tyvärr bara en liten bit.

 

Eländiga hissdörr öppna dej! Jag vet att jag ska till min Köttbullerestaurang och jag har bråttom! Enligt matte så öppnar sej inte nån dörr så långe som hissen är i rörelse.

 

Snälla, jag svälter och har inte ätit köttbullar sen stenåldern eller nåt. Fick självklart alldeles utsökta köttbullar.

 

Mer köttbullar till mej. Människorna fikade och pratade en massa tråk i evigheter och de där smarriga köttbullarna tog slut alldeles för fort.

Sen skulle jag åka hem igen. Normlat brukar matte stanna vid nån trevlig skog. Men det föll fortfarande svampvatten och dessutom var det jägarbilar överallt.

Åkte alltså hem istället.

Sen påstod matte att jag skulle gå ut, enligt henne så hade svampvattnet slutat falla och jag behövde röra en del på mej.

 

Sista chansen, jag vet att tillfälliga Pryl 7an försvinner nu men jag såg att Elisabeth var där. Alltså knackade jag på, måste bara in.

 

Tomt och ödsligt börjar det bli, men den bra burken med utsökt godis var inte nerpackad. Fick alltså gott godis, precis vad jag behövde. Jag hoppas att tillfälliga Pryl 7an uppstår igen i nån annan lokal. Jag behöver faktiskt ha mina affärer att besöka. Det är en hundlig rättighet.

 

Jag vet att du har en boll med dej! Det vore väldigt bra om du tog fram den och kastade åt mej.

 

Jo den blev kastad och jag hade en massa skoj med den en stund.

 

Eftersom jag är en mycket smart hund så kan jag faktiskt kasta med den själv också. Effektivare än att vänta på långsamma människan.

 

Så klart jag lyckades fånga den efter mina kast. Hur enkelt som helst.

 

Äsch, det har börjat falla svampvatten igen så jag vill hem. Tänker inte skaffa mej fler svårläkta skador.

I morgon är jag visst en ensam hund igen, men matte påstår att vi nog ska gå till en skog alldeles nära som hon vet är fri från Hälgejagande männskor. Bara det inte faller svampvatten så blir det nog bra.


 
 
Ingen bild

Felix

14 oktober 2019 18:32

Hos dig faller det vatten och här uppe på fjället föll det snö, Lillhusse skickade en bild från sin färd ner mot Sälen, det var snö även på vägen. Det har känts idag kan jag lova dig, gråkallt och en frusen matte så någon längre runda blev det inte för mig. Det är då fasen vad tvåbeningar är frusna av sig, de skulle springa som du och jag, för då blev de inte såna fryslortar, hihi.
Du får ha det så braigt i morgon trots trökveckan, har du tur kanske du träffar på en ekorre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards