wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2019

Lekt,och minglat med alla mina kompisar

Av Wilma Border collie - 12 oktober 2019 17:45

För allra första gången på massor med evigheter så var det ingen kurs eller når annat idag. Skulle alltså bli en alldeles vanlig lördag.

 

ÄNTLIGEN så skulle jag på hundträff och träffa alla kompisar som brukar komma på lördagar. Hann bara dit så träffade jag Golden Mikko.

 

Så kom Basse också. Eller kom, han bor ju där. Vet inte riktigt vad han och Mikko pysslade med, pardans eller inledning på nån brottning tror jag.

 

Detta kommer att bli toppen. Basse berättade en del om allt jag missat alla mina upptagna helger.

 

Så kom Sansa och Labrador Alice. Jag har inte träffat Alice sen hon bodde hemma hos mej och Sansa såg jag nångång i somras. Alltid trevligt att träffa mina vänner.

 

Basse hade tydligen bestämt sej för att ägna sej åt dansträning och ansåg att Alice var ett lämpligt övningsobjekt, fast hon var inte intresserad.

 

Nikki kom och den där snygga hanen som matte alltid glömmer namnet på.

 

Hej Leonberger Bamse det var väldigt länge sen sist. 

 

Bäst att vara social med människorna också. Måste vara trevlig mot dom i fall vi blir godissugna.

 

Nu kommer det fler, bäst att springa och möta. Alla måste känna sej välkomna.

 

Jenna kom, Dalmatiner Tilly och Bosse. Väldigt trevligt.

 

Flockspring, sånt är superskoj. Desto fler vi är desto roligare.

 

Billbo och Jenna bestämde sej för att de nog är kära i varandra. Jo han är supersnygg så jag förstår Jenna men jag tilltade bort så fick de pussas bäst de ville.

 

Vi behövde energi så vi tiggde av Mikkos matte. Hade tur och fick så vi skulle orka fortsätta ha skoj.

 

Mer skoj flockspring. Jag, Jenna, Tilly, Sansa, Mikko och Basse hade superroligt.

 

Till Jennas stora lycka så kom Borzoi Myra. Hon älskar att springa tillsammans med henne.

 

Alice och Jack hade en del djupa diskussioner. Gick visst mest ut på att Akice försökte förklara för Jack att hon inte alls luktar gott längre så han kunde lägga ner alla försök att ragga.

 

Kollade om människovalparna möjligen hade nåt som kunde roa oss. Hade de inte just då.

 

Basse bestämde sej för att utmana Myra. men han behöver bli smabbare för  Myra hann långt från honom. Men skoj hade de.

 

Jag och Basse fick ett uppdrag, vi skulle hitta människovalparna som gått och gömt sej. Klarade vi av hur enkelt som helst.

 

Jo du förstår vi är hungriga, vi behöver mer energi och vi vet att du har godis i fickan. Vi fick. Fortsatte att ha en massa skoj.

 

Äsch! Dumheter flera av mina kompisar ska hem igen. Vadå, vi kunde ha fortsatt att leka hela dagen.

 

Detta är rena förnedringsbilden. Basse har med hjälp av Nikki lyckats drämma mej i backen. Leonberger Peggy var i alla fall så snäll att hon inte låtsades se vad som hände.

 

Jag kom upp lika fort så vi fortsatte med våra skoj lekar.

 

Men Basse, jag trodde att du vuxit ifrån det där med att bita i mina öron! Var som tur var bara ett kort återfall.

 

Äsch då, dags för mej också att åka hem. Men Basse han tänkte inte alls överge mej. Hans husse hämtade honom, jag kom till min bil då var Basse där och tänkte följa med hem till mej. Slutade med att han fick åka i min bil tillbaka till sin husse för han skulle inte alls med hem idag.

 

Under kan minsann ske. På väg hem så stannade matte vid Tillfälliga Pryl 7an. Den har alltid varit stängd när jag passerat. Nu blir det ännu värre för den kommer att stänga för alltid. Elände! Jag höver mina affärer. Elisabet gav mej utsökta köttbullar.

 

Ännu bättre för Anna var där och gav mej flera. Precis vad jag behövde. Fast jag var så trött, så trött så jag råkade visst somna när jag egentligen hade tänkt att vara social.

Hemma så somnade jag snabbt och sov väldigt gott. Det tar på mina hundliga krafter att äntligen få ha så här väldigt skoj igen.

Blev väckt för eftermiddagsrunda. Hade tur och träffade Dixie, klantmatte hade osten hemma. Men jag bjöd Dixie på annat godis.

Nu ska jag vila mer för i morgon är det söndag och jag får gå på hundträff igen. Då är det andra kompisar som kommer så jag ska ha ännu mer skoj.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards