wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2019

Vilar mej i form

Av Wilma Border collie - 11 oktober 2019 17:58

Blåst på kompisar i dag igen. Tror jag ska införa en lag om att vi hundar har rätt att träffa alla våra vänner varje dag.

 

Skulle ut på min längre runda. Hanmade i en hemmaskog där jag inte varit på väldigt länge.

 

Den här granen har världens bästa rötter. Det går nämligen utmärkt att sitta på dom och spana Ekorre. Tro inte att jag slapp fångenskapen inte. Nä den synnerligen oförstående matte påstod att jag spanade alldeles för mycket och vi skulle faktiskt göra nåt.

 

Tittade efter svamp men det fanns bara de här Röda flugsvamparna. De får stå i skogen och vara vackra.

 

Hamnade på vår lekplats. Tänkte att det kanske var sån där skoj aktivitetsträff i dag också. Passade på att leka en del medan jag hade koll om det skulle komma nån.

 

Jo nu händer faktiskt nåt. Det kommer nån så det blir bra det här.

 

Lilla rädda Millie var det som kom. Hon skulle socialisera med mej en stund. I dag var hon inte lika orolig som föraa gången

 

Bra Milie hon vågade vara när mej på en gång. Vi såg till att få godis från hennes matte, Fast det godis som min matte hade ansåg Millie vara giftigt.

 

Millie hade massor att göra med alla dofter efter hundarna som var med i går på aktivitetsträffen. Är nyttigt för henne att känna alla dofter och jag berättade om hur roligt vi hade.

 

Jag berättade för Millies matte om min hemska ensamma tillvaro, aldrig kompisar, inget att äta och bara elände. Blev visst inte trodd men jag fick i alla fall gos och gott godis.

 

Millie hade ett par konstiga bollar med sej som hon gillade att leka med. Jättebra att hon törs leka nära mej.

 

Jag kollade den ena bollen, men nä kände inte för att leka med den. Har nämligen hört rykten så jag bestämde mej för att det var bättre att vila mej i form.

 

Umgicks mer, det går framåt. Millie vågar mer och mer runt mej. Jättebra om hon slipper vara så rädd för alla andra hundar. 

Men sen var det dags att skiljas åt igen. Millies matte skulle till nåt tråkjobb och jag skulle nåt annat.

 

Jaha, ska jag passa min bil i flera år nu medan matte går hopplöst vilse och aldrig mer hittar ut? Vet minsann hur uselt hennes lokalsinne fungerar här. Men faktiskt var hon bara borta några minuter, ingen behövde kalla in varken Missing people eller djurräddning för mej.

Åkte hem, käkade och sov.

 

Eftermiddag, det försker falla svampvatten men matte hade tagit med en av mina bollar. Nåt om att jag hade rört lite dåligt på mej.

 

Hade massor med skoj med bollen. Det är väldigt bra att bita i snöret och sen kasta runt med den.

 

Ja, jo jag gjorde lite hundyoga här. Sån är faktiskt väldigt bra för att bli av med resten av gamla omoderna sommarpälsen. Kallas fortfarande Rugguggla av matte.

 

Lekte en stund till, bäst att passa på. Sen gick jag en tråksväng, hände ingenting av värde.

I morgon då är det lördag och för allra första gången på massor, massor med evigheter så står det ingenting i mattes almanacka, inga kurser, inget annat bokat heller.

Detta innebär att jag kommer att få en toppenlördag. Om jag fick bestämma så skulle det kunna vara lördag om typ fem minuter eller så. ÄNTLIGEN ska jag träffa en massa kompisar som jag inte sett sen i somras.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards