wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2019

Hann i alla fall med skogen

Av Wilma Border collie - 2 oktober 2019 17:59

I dag så skulle jag och Jenna få åka till den där skogen som vi missade i går. Bäst att passa på att besöka skogarna nu innan eländiga tråkveckan infaller.

 

Så framme. Eftersom det är jakttider så gäller det att vi syns ordentligt. POå med såna där flärphalsband. Jenna var synnerligen missnöjd över påhittet och försökte ta av det. Men när hon inte lyckades så glömde hon bort att hon hade det.

 

In i skogen och vi hade massor att göra. Länge sen jag var här, nu måste allt kollas noga.

 

Vi passade på att leka en del också. Vem vet när vi har chansen att göra det nästa gång? Roligt hade vi.

 

Matte tittade efter svampar som inte fanns. Vi hade tassarna fulla med en massa annat viktigt. Är man hund finns det hur mycket skoj som helst i skogen.

 

Hm, undrar jag om jag ska gå och spana en stund. Förträngde både Skvallermaskin och Skvallerbytta. Fattade beslutet att gå och spana för nån gång har jagsett en Ekorre längre bort.

 

Äsch! Skvallerbyttan Jenna meddelade omgående matte var jag var och vad jag gjorde. Mitt huvud syns som en mörk prick bakom Jenna.

 

Skvallermaskinen har batteri som laddas, men Skvallerbyttan Jenna laddas tydligen med ost, Hörde hur hon fick beröm och smaskade i sej. Insåg att hn kanske skulle tömma tuben så det var lika bra att ge upp och komma.

 

Enligt Jenna är inte badsäsongen slut. Finns det vatten så ska hon bada. Jag nöjde mej med att dricka, tycker vattnet börjar vara för kallt nu.

 

Kollade en massa viktigt och lekte jaktlekar en stund. Roligt hade vi. De där svamparna som borde ha funnits fanns inte.

 

Va? Ska vi komma, men vi hittade intressanta saker och det var inget konstigt vi tuggade på. Vad får dej att tro det?

Jenna syns faktiskt bland ormbunkarna. Eller i alla fall flärparna på halsbandet.

 

Detta skulle enligt matte ha kunnet bli en fin bild på oss. Men tydligen ser vi inte normala ut. Mänskliga dumheter, vi är hur snygga som helst.

 

Så hittade vi en mordplats. Någon hade minsann mördat en fågel här. Mycket spännande, men gärningsdjuret lyckades vi inte hitta. Den som mördade fågel hade bara lämnat alla fjädrar kvar, allt annat var borta.

 

Titta här Jenna kan visst se normal ut på bild. I alla fall när hhon hoppat upp på en gammal stubbe och väntar på godis.

 

Kollade runt mer. Men ungefär nu så började det falla svampvatten. När sånt nedfall sker ska vi INTE vara ute.

 

Eländiga påhitt! Vi blev fångar eftersom vi var nära vägen. Vi hade faktiskt bråttom för att undgå skador och så tvingas släpa på den långsamma människan.

 

Äntligen i bilen, nu ska vi åka hem och försöka läka våra skador.

Lämnade hem Jenna och hörde att i morgon ses vi inte, elände blir alltså en ensam dag.

Släpades ut på eftermiddagsrunda, svampvattnet fortsatte falla så jag ådrog mej svåra skador medan jag tvingades att passa biblioteket i flera dagar, enligt matte tre minuter vilket absolut inte stämmer.

Får se hur jag ska fördriva min ensamma dag i morgon, nåt ska jag väl kunna hitta på kanske.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards