wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 22 maj 2019

Träffat gamla vänner

Av Wilma Border collie - 22 maj 2019 17:45

Fortfarande oväder, alltså alldeles för hett för en massa trevliga saker. Men idag var det äntligen dags för Jenna igen och vi skulle göra nåt.

 

Har hämtat Jenna och vi har åkt bil. Nu börjar jag förstå vad som är på gång för detta är vägen in i Engelska skogen.

Matte försvann ur bilen och grejade med låset och kedjan över vägen.

 

Eftersom det redan var väldigt hett ansåg matte att vi skulle åka bil. Ytterst sällan som matte kör den här vägen vi brukar alltid parkera utanför kedjan och gå men ovädret gjorde att det skulle bli för varmt.

 

Så frammeoch äntligen utsläppta. Sa åt Jenna att det var bäst at vi uträttade våra behov där och då för jag var säker på att nu skulle det bli extra bra.

 

Jag tog med mej Jenna och så drog vi. Förklarade för henne att nu skulle hon säkert få träffa mina engelska kompisar. 

 

Äntligen! Där framme står Reidun och vi är bakom buskarna. Nu ska jag presentera Jenna och berätta allt om husvaktandet under deras långa frånvaro.

 

Jenna älskar alla människor som hon gjorde sej till kompis med Chris på en gång. 

 

Var tvungen att hälsa riktigt ordentligt jag också. Vi har inte setts på massor med evigheter faktiskt inte sen förra sommaren och det är väldigt länge sen.

 

Sprang runt och kollade allt bara så där för säkerhets skull. Lika bra att visa att jag är superbra på att passa hus långt bort i skogen.

 

Ovädershetta men det var minsann service för Reidun serverade oss gott kallt vatten.

 

Och här kommer Skvallerbyttan. Människorna pratade och pratade så jag tog en sväng för att kolla mitt Ekorrträd. Självklart så skvallrade Jenna om min sysselsättning. Inte fanns det nån Ekorre hemma heller.

 

Ja men jag var bara och kollade och dessutom vet du var jag har trädet och dessutom så skvallrar Jenna alltid om var jag är.

 

Jenna tyckte också att det blev väl hett för när hon hämtat mej så var skuggan under bordet bästa stället.

 

Vi fick presenter som tack för att vi passat huset så bra. Matte fick en fin ros och hemgjord marmelad. Vi fick nåt som är mycket bättre.

 

En tub med alldeles utsökt god baconost. Självklart var vi tvugna att provsmaka. Men snålmatte gav oss bara lite av det som faktiskt tillhör oss.

 

Jenna utsåg Chris till sin nya bästa kompis och hängde med honom. Nätr han skulle nåt bakom huste så hängde hon på. Tror att hon var och kollade om det möjligen växte ost på de där vedträna. Men det växer bara ost där när de är hemma i England.

 

Fanns ingen ost där men vi fick godis i alla fall. Mycket gott var det.

Lyssnade på en massa mer tråkprat. fast vi lekte lite under tiden.

 

Jaha dags att gå till bilen igen. Hörde nåt om att jag och Jenna visst ska kolla huset vid nåt tillfälle eftersom Chris och Reidun ska göra nåt som gjorde matte grön av avund. Men sen när de är tillbaka då ska jag få åka flotte på sjön igen. Gjorde det förra sommaren och det var spännande att vara ute på Bäversjön.

 

Fullkomligt onödig bild enligt mej. Men så här fin är rosen som matte fick. Nu bor den på balkongen och kommer förhoppningsvis att blomma länge.

Jag somnade och sov, både ovädershettan och mina löphormoner gör mej trött.

 

I bland har jag tur. Släpade mej ut på eftermiddagsrunda och hade sån tur att tillfälliga Pryl 7an var öppen fast den egentligen var stängd. Bryr mej inte om vilket för jag fick godis av Anna.

 

Åh vad skönt! Snälla Elisabeth klia mer, du vet det är aldrig nånsin nån som kliar mej. Kunde ha legat kvar där på golvet resten av dagen.

Släpade mej runt ute ett tag, hett och äckligt var det.

I morgon väntar visst bättre väder så förhoppningsvis kan jag och Jenna hitta på nåt skoj då.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards