wilmablogghund

Alla inlägg under mars 2019

Av Wilma Border collie - Torsdag 7 mars 18:24

Tråkdag detta. Matte bara gnäller om ont på konstiga ställen, i morse kunde hon knappt öppna munnen för att käken gjorde ont och så där har det hållit på.

   

Har i alla fall hämtat Sigrid och Micco för vi ska röra på oss en stund. Enligt matte skulle det bli en stillsam runda (gnällkärring är hon).

Vi tänkte att vi skulle ta vägen genom den här lilla skogsdungen. Matte vägrade och påstod att hennes onda nacke inte alls ville ut och halka på hala stigar. Dumheter hon använder väl fötterna och inte nacken för att gå.

   

Blev spårvägen en bit i stället. Hade inte hänt nåt av värde där.

   

Sörmlandsleden då? Har hört talas om det där med vårjobb ett tag nu. Nä inte det heller med hänvisning till nacken och vissa svårigheter att böja sej.

   

Gick och kollade vid hundbadet. Ser bra ut för nu dör isen igen. Jag och Sigrid provsmakade, mycket kallt och gott.

   

Micco funderade på att bada men ångrade sej. Hörde nåt om att det behöver bli lite varmare.

   

Grenar som har legat i vatten har supergod bark. Rekommenderar verkligen alla hundar att prova. Dessutom mättar det bra vilket behövs eftersom det är uselt med mat hemma.

   

Sigrid försökte gräva sina extremt viktiga gropar med sanden var alldeles för hård för att det skulle fungera.

   

Jag kollade om det möjligen fanns ost på gungan. Var extremt länge sen den levererade nåt. Fanns inget och dessutom var det en mindre sjö under den.

   

Gissa vad Sigrid tänker göra? Nosen i backen och vikten ökade till hundra kilo eller nåt. Hon misslyckades och utsattes för hot från matte som sa att den är nacken inte uppskattade hennes slit i kopplet.

   

Blommar inte gungan så kan tydligen stolpen till gungställningen blomma. Rensade den ordentligt.

   

Så hjälpte jag Sigrid att kolla dofter efter intressanta hanar.

   

Gick till skidbacken och jag kopplade av med en massa sköna rull i konstsnön. Borde vara sån året runt här.

   

Det går inte att vända svansen till inte. Var tvungen att avbryta mitt rullande och göra ett polisingripande eftersom Sigrid fick akut behov av att döda Micco.

   

Detta måste väl kallas för våld mot tjänstehund eller?? När jag avbröt mordförsöket så gav hon sej på mej istället. Kunde parera så jag klarade mej med strupen kvar.

   

Lekte en del med Micco, synd om honom som ständigt ska dödas av Sigrid.

   

Så kom jag för nära henne och hon gav sej på mej igen. Klarade mej även denna gång.

Ungefär nu så började matte gnälla mer om ont så vi skulle hem. Lämnade Sigrid och Micco och gick hem till mej.

Matte tog värktabletter och mådde bättre efter en stund, fast det gnälls alldeles för mycket. Människor måste vara extremt känsliga.

 

Ordning på eftermiddagsrundan. Tillfälliga Pryl 7an var äntligen öppen så jag gick självklart in och bjöd mej på en del gott.

   

Men ta fram osttuben långsamma människa!! Den kom fram så jag och Dixie fick vad vi behövde.

   

Sen fick vi efterrätt av Susanne också. Tur att jag har mina affärer annars skulle svältdöden vara nära.

   

Ännu bättre vår allra bästa godisutdelare kom så vi fick mer. Blev alltså en bra eftermiddagsrunda.

I morgon har jag hela min flock och jag hoppas verkligen att matte slutat gnälla då.

ANNONS
Av Wilma Border collie - Onsdag 6 mars 18:30

Dagen kunde ha börjat bättre i alla fall enligt matte.

Gick ut för min morgonrunda, gjorde vad jag skulle och kollade av en del nyheter. Medan jag var upptagen med det så hörde jag något märkligt bakom svansen.

Matte hade gjort en Sigrid och låg och rullade på en isfläck. Men med skillnaden att Sigrid njuter och matte sa väldigt märkliga saker. Inte ville hon ha en massa pussar från mej heller.

Hon kom upp och konstaterade att hon var hel, inga brutna ben och troligen ingen omskakad hjärna heller.

Gick hem, tog Kleptoman Leya på bar gärning. Hon hade tagit sej in i skafferiet fått tag på MIN påse med MINA kycklingpinnar och var fullt sysselsatt med att stjäla och gömma dom. Positivt var att jag hann sno åt mej ett par innan matte la sej i och snodde alla.

   

Så där nu har jag samlat hela min flock och vi ska förhoppningsvis kunna på en väg där vi inte gått på väldigt länge.

   

Här bor det faktiskt människor jag känner. Nähä fick inte alls hälsa på för skitmatte.

   

Så äntligen på fria tassar så jag och Jenna började leka. Vi har inte gjort det sen igår vilket är alldeles för länge sen.

   

Den där vägen skulle vi inte alls gå. Visade sej att den var skridskobana och matte tänkte inte alls ägna sej åt fler Sigridrull. Alltså kunde vi ägna oss åt att leka på fälten.

   

Sigrid hon skulle dra och nedlägga Hälge. Fanns gamla spår efter honom och hon bestämde sej för att Hälgejakt det var perfekt sysselsättning.

   

Jenna försökte få i gång Micco och leka. Han var inte alls på humör så hon fick kämpa.

   

Men Jenna är envis så hon fick igång honom till slut.

   

Vi lekte en massa och hade skoj. Så helt plötsligt hade det regnat godis. Jag, Jenna och Micco letade och åt.

   

Sigrid struntade totalt i att söka godis. Hon var fortfarande fullt övertygad om att hon skulle söka upp Hälge. Tänk vad mycket skoj hon missar när hon får sina korkade idéer.

   

Som här jag och Jenna leker fast det ser ut som om jag tar henne i örat för uppfostran. Hennes stora öron är faktiskt greppvänliga.

   

Men nu kommer det att bli trevligt. Jag fick span på nåt och var tvungen att springa och kolla.

   

Hittade Frasse och Bosse. Mycket trevligt för det var länge sen jag träffade dom. De hade spårat oss en bra bit och haft väldigt bråttom för att hitta oss. Gillar verkligen när kompisar bli så glada. De och Jenna har aldrig träffats men de blev kompisar på en gång.

   

Sigrid struntade fullkomligt i dom. Men deras matte passade. Tror hon beklagade sej för att hon inte alls fick jaga Hälge.

   

Bosse han blev alldeles dödligt förälskad i Jenna, Hon var minsann den allra vackraste tik han nånsin träffat.

   

Blev en massa lek med dom också. Jag övervakade en stund så allt gick rätt till, men inga polisingripanden behövdes.

   

Jag Frasse och Jenna hade en massa skoj tillsammans. Så här ska det vara, jag gillar när jag har många kompisar att umgås med.

   

Äsch, slut på det roliga. Dags att röra på sej och vi blev fångar allihopa för att inte börja drälla runt på människors tomter. Hade sällskap med Frasse och Bosse ganska länge. Mycket trevligt.

Men sen skildes vi åt och jag delade ut min flock i deras olika hemma.

Gick hem och nu började den klena matte att gnälla. Hennes nacke gör tydligen ont efter den där rullningen på isfläcken. Hört talas om att betala för att bli av med den.

   

Eftermiddagsrunda och jag försöker berätta för matte att innanför dörren står Dixie och är såååååå sugen på ost- Alltså måste jag faktiskt få gå in. Fick gå in och Dixie fick sin livsnödvändiga ost.

Sen har jag mest försökt att undvika att lyssna på mattes gnällande om den där nacken. Jag hoppas hon har lärt sej att det inte är lämpligt att människor ägnar sej åt samma hobbys som vi hundar.

ANNONS
Av Wilma Border collie - Tisdag 5 mars 18:23

Mindre flock idag, bara jag och Jenna. Dessutom hade matte sina vanliga hallucinationer och påstod att det blåste djupfrysta huggormar.

Hämtade Jenna och fick höra att det skulle bli en tråkrunda idag. Skitväder som alltid ska förstöra en massa för oss.

   

Men titta där är Inez. Kan umgås med henne en stund då.

   

Visade sej att Rick också var där så vi försökte leka. Inte enkelt när både jag och Jenna var fångar. Men vi var nära trafikerade hala gator och då är det synnerligen korkat att vara på fria tassar.

   

Gick upp i skogen där vi blev befriade från fångenskapen. Lekte en liten stund men sen skulle vi åt olika håll.

   

Perfekt jag har minsann gjort ett mycket bra fynd. Det tänker jag ha trevligt med en stund.

   

Jag hittade Rådjurs tappade ben. Gnagde på det en stund. Mycket gott var det.

   

Bara det att Jenna snodde benet. Gjorde inte så mycket för jag var färdig med det och Jenna var så stolt när hon fick bära runt på det.

   

Men Jenna strunta i benet och testa snörull i konstsnön istället. Hade ingen framgång alls, Jenna vägrar förstå hur skönt detta är och var bara intresserad av benet.

   

Du Jenna strunta i det där benet nu, vi har annat att göra. Jenna lyssnade inte alls hon skulle bara bära på det.

   

Slutade med att Jenna blev koppelfånge när hon tillfälligt tappade benet. Då glömde hon faktiskt bort det och vi kunde ägna oss åt andra viktiga saker.

   

Fick vara på fria tassar igen, precis som det ska vara.

   

Mötte Inez och Rick igen. Umgicks lite med dom men så fortsatte vi åt olika håll.

   

Perfekt ostträdet utanför Terras hus blommade. Nu är det mycket noga städat där, vi lämnade inte kvar nånting.

   

Sen såg matte hur jag och Jenna sprang snabbt över tomten vid det som var Ossys dagis. När matte kom så syntes bara en öppen dörr men inga hundar.

   

Och? Vi var faktiskt inbjudna, som de artiga hundar vi är så tackade vi självklart ja och gick in. Matte råkade nämligen ha några märkliga åsikter.

   

Det var så att Tommy var där och han hade sett att vi var på gång och ropade på oss. Jag var knähund en stund, är helt okej att vara det ibland.

   

Jenna provade också. Hon ansåg att det var okej. Men vi var ganska upptagna hittade lite kattmat som vi bjöd oss på balnd annat.

   

Så fick vi gott godis också. Precis som det ska vara.

   

Jag gick en sväng och hittade nåt som jag tyckte verkade vara skoj. Borde lära mej att kolla vad det är jag hittar.

   

Det där jag hittade var en narrmössa och den ansåg Tommy att jag skulle prova. Jodå, i typ 2 sekunder hade jag den på huvudet. Tyckte inte att jag klädde i mössa.

   

Har sagt hej då till människorna och hamnat i skidbacken. Där lekte vi en massa. Hade så mycket skoj att jag alldeles glömde att ge Jenna fler lektioner i snörull.

   

Perfekt dörren till Susannes affär var öppen alltså slängde vi oss in och berättade att vi var väldigt godissugna. För nåt sånt har vi inte fått på många månader. Fick godis.

Lämnade hem Jenna och gick hem, käkade lite och somnade.

Hämtade henne igen på eftermiddagen, men då var det en vanlig tråkrunda där vi inte träffade nån vi känner.

   

Titta här!! Den här bilden fick matte på sin Facebooksida. Det finns sociala Ekorrar!!! Men ett halvår bara?? Den hunden måste ha haft extrem tur för jag har då jobbat på detta i flera år utan framgång. Plötsligt händer det, nu gäller det bara att jag också lyckas hitta en för hoppet har vaknat.

Av Wilma Border collie - Måndag 4 mars 18:22

Äsch, den där snön har fortsatt att vräka ner. Förstör en massa trevliga planer för mej.

Samlade i alla fall ihop hela min flock för nåt skulle vi hitta på.

   

Tråkväder alltså borde vi försöka förgylla dagen. Jag kollade om det möjligen fanns nån öppen affär till fyra hundar som behövde trevliga saker. Nä de var stängda, elände!

   

Gick vidare och hamnade vid sjön. Där hittade vi Rick och Inez, trevligt med extra umgänge en stund.

   

Jenna hon smörade en massa för Rick, men han var inte alls intresserad av umgänge utan försökte gömma sej hos sin matte.

   

Vi lekte i alla fall ett tag. Skoj hade vi alla utom Sigrid som i vanlig ordning var fånge.

   

Ha, ha jag har snott Jennas pinne och nu är den MIN!!!! Att den helt plötsligt gick i två delar det behöver vi inte prata så mycket om va?

Så skulle Rick och Inez gå hem igen men vi skulle fortsätta vara ute ett tag till.

   

Finn ett fel på bilden. Inez borde ha gått med sin matte och inte alls stå bredvid mej på bordet. Efter en stund så försvann hon i alla fall.

   

Micco som vägrade att hoppa fick sin ost på marken istället.

   

Kollade men inte hade det blivit badsäsong. Isen hade återkommit så det gick inte ens att dricka vatten i sjön.

   

Jag och Ossy vi inspekterade alltid varandras tänder, det och allt annat skoj med honom saknar jag mycket. Men Jenna var minsann med på att hon och jag skulle kolla våra tandstatusar. Vi bedömde att vi hade utmärkta tänder båda två.

   

Men Jenna tänker du utbilda dej till tandläkare eller är det min hals du ska kolla? Tydligen såg hon väldigt intressanta saker. Fick veta att mina halsmandlar och en del annat också ser perfekt ut.

   

Sigrid hon hittade spår efter Rådjur, ökade sin vikt till ett par hundra kilo och tänkte dra. Men matte var starkare så hon kom ingenstans

   

Micco svälte så han stillade sin värsta hunger med att käka en massa rådjurspluttar. Dessa missade koppelfången Sigrid.

   

Vi hade en diskussion om vad vi skulle hitta på. Snön vräkte ner och det var inet att tänka på att ta nån bra runda i skogen.

   

Fanns några förslag så jag och Jenna tuggade på varsin pinne medan vi funderade. Går väldigt bra att tänka medan man käkar bark.

   

Hörru, vi har bestämt att vi vill leta ost här inne. Kan du vara vänlig och ordna det till oss??

   

Vi fick göra ett ostsök. Städade som vanligt väldigt noga. Micco vägrade fortfarande att hoppa så han fick sitt nära marken.

   

Hade ytterligare en diskussion, men det var dåligt med idéer hos oss alla fyra. Blöta var vi och inget kändes så där riktigt skoj.

   

Jag gjorde ett försök att få matte att fixa en ostgunga till oss. Hon vägrade och påstod att vi faktiskt hade letat ost alldeles nyss.

   

Det snöade så mycket att de var ute och plogade på gatorna. Elände nu blir det snövallar igen och en av mattes planer kommer inte att fungera den här veckan heller.

Lämnade min flock i deras respektive hemma. Gick hem och drabbades efter en stund av passa huset.

Matte försvann till nån människoveterinär men kom tillbaka ganska snart.

   

Bra Jenna ska med mej på eftermiddagsrunda. Fast jag hade planer på att stanna hos henne och leka med en skoj leksak som jag hittade. Fick jag inte utan tvingades med.

   

Tycker du verkligen att du är snäll mot oss? Det regnar och vi försöker smyga efter husväggarna för att inte bli blöta. Kan vi möjligen få gå hem igen? Släpades runt ett tag fast vi hade sån tur att vi faktiskt träffade en del människor vi känner.

I morgon har jag bara Jenna, får se vad vi ska hitta på för nånting då.

Av Wilma Border collie - Söndag 3 mars 18:28

Det där att det är vår på gång var bara lurendrejeri. Började snöa när jag gjorde min morgontoalett och sen blev det värre och värre.

Skulle i alla fall på hundträff, himla tur att det är sån på söndagar också för annars hade detta blivit en riktig tråkdag.

   

Började med att ha ett djupt samtal med Tommy. Vi har mycket viktigt att diskutera.

   

Men så provade jag att sitta på en stol. Var bättre att vara i samma höjd som Tommy medan vi hade vår viktiga diskussion.

   

Gick ut och trots snöovädret hade det kommit en del kompisar. Perfekt så skulle det bli skoj idag också.

   

Jag sprang en massa tillsammans med Ella och Billbo. Mycket skoj hade vi.

   

Stora Leonberger Bamse han bekymrar sej inte så mycket om nåt utan låg och slappade i snön.

   

Hörru Golden Mikkomatte har du möjligen lite godis till oss? Du vet i det här vädret behövs det extra energi. Jo hon bjöd på godis.

   

Golden Mikko och Borzoi Myra hade en massa skoj tillsammans. Tänk Myra som var så rädd i början, nu leker hon med oss alla som om hon aldrig gjort annat.

   

Självklart så hade vi ett viktigt stormöte också. Finns alltid massor med saker att prata om. Viktiga hundsaker, uppfostran av människor och en massa annat.

   

Sen fortsatte vi att leka medan snön vräkte ner. Vi hade inte tid att bry oss om sånt, det gäller att roa sej när tillfälle ges.

   

Fast Sigrid och Micco var inte alls på humör idag. De satt mest och blängde, slutade med att de gick hem tidigare.

   

När de gick så kom Cleo och Dixie. Var ett tag sen Cleo var med men Dixie träffade jag förra söndagen.

   

Blev en del lek, Jack gillade dom.

   

Aj då nu är det sista chansen. De känsliga människorna pratar om kallt och blött och dags att sluta för i dag. Passade alltså på att leka mer.

Tyvärr så var det slut och dags att åka hem. Vadå, vi hade skoj och hade kunnat fortsätta länge till.

När jag kom hem så påstod matte att hon var blöt och frös och en massa annat mänskligt gnäll.

Fast okej det var faktiskt ganska skönt att komma in i värmen och torka pälsen.

Var på en dötrist eftermiddagsrunda, inga jag känner ute och det försökte regna istället för att snöa. Dessutom började det bli halt. Hoppas verkligen att det där iseländet inte återuppstår.

Jag har massor att göra i alla mina skogar och matte pratar om en massa jobb på Sörmlandsleden.

I morgon så har jag i alla fall hela min flock. Hoppas vi kan hitta på en massa skoj.

Av Wilma Border collie - Lördag 2 mars 18:25

Äntligen lördag igen!

Följde mina vanor och låg precis innanför dörren efter morgonrundan. Väntade i massor med evigheter.

   

Så helt enligt rutin så inledde vi på Tommys hundfik. Serveras smarrigt fika där och vi behövde energi inför alla kompisar och allt skoj.

   

Gick ut och Jenna kom rusande alldeles överlycklig över att ÄNTLIGEN träffa mej igen. Vi har inte setts sen i torsdags och det är länge sen det.

   

Som vanligt kom det ännu fler kompisar. Alltså detta är så skoj. Jag kände verkligen för att leka nu.

   

Sigrid hittade en valp som hon hälsade på. Först var hon riktigt artig men sen var hon tvungen att berätta att hon har 70 000 tänder som hon gärna visar.

   

Den där snödrivan som varit allra bästa pinkdrivan för alla hanar har nästan dött. Men ännu gik den att använda.

   

Jag kom på att jag skulle leka hunden på täppan med Nikki. Hon fick minsann kämpa men jag höll mej kvar på toppen.

   

Nikki hon hämtade förstärkning i form av Labrador Alice. Men jag försvarade min position som hunden på täppan eller om det var snöhögen.

   

Här ser ni segraren. Självklart lyckades jag knuffa ner de andra, detta är min snöhög med perfekt utsikt.

   

Usla förlorare, nu hade de minsann hämtat det tunga artilleriet i form av Leonberger Peggy 

 

Äsch vi struntar i den leken. Tar och springer fort i stället.

   

Jennas brorsa Hasse han hittade en liten Tax som han blev störtförälskad i. Tyvärr var inte kärleken besvarad.

   

Dalmatiner Tilly hon lyckade slänga Peggy i backen. Bra jobbat att få omkull henne.

   

Fast Peggy var uppe lika snabbt igen och ägnade sej åt umgänge med Atle och Buddy. De hade en hel del att diskutera. Faktiskt så har vi alla alltid massor att prata om.

   

Jenna hon behövde mer energi så hon kollade var det gick att tigga godis.

   

Borzoi Myra hade en massa skoj med . Här har hon visst råkat hamna i backen, men det händer den bästa hund.

   

Micco gjorde sej bekant med taxen som inte besvarade Hasss kärlek. Hon och Micco verkade bli vänner.

   

Jag, Jenna och Tilly hade en massa skoj tillsammans. Hoppa och springa och brottas osv det är verkligen livet.

   

Körde lite brottning med Nikki också. Gäller att passa på för vem vet när jag träffar kompisar igen?

   

Jenna och Micco har inte heller setts sen i torsdags så de lekte en massa.

   

Tommy han skjutsade ett gäng människovalpar i den där Mulen. Så kom de tillbaka med stora slangar. Nu blir det inte mer åka slang eftersom snön har försvunnit.

   

Alltså jag börjar tro att matte manipulerar bilder av mej. Jag lekte med Tilly och Jenna (hon skymtar om man tittar noga). Men det där enorma gapet har jag då inget minne av att jag visade. Övertygad om att kameran ljuger.

   

Micco kom till och med igång och lekte med Kelpie Ella. Han var också på riktigt lekhumör idag. Sigrid minglade mest runt men avhöll sej från att dödshota i alla fall.

Sen var det dags att säja hej då till alla igen. Vi hade haft superskoj i ett par timmar fast det kändes som en kvart.

Somnade gott när jag kom hem.

I dag skulle Sigge Svamphund ha fyllt 15 år, hoppas det var ett rejält party där på andra sidan regnbågsbron. Kanske att han och Ossy festade tillsammans och såg hur roligt vi har det.

I morgon är det söndag och då är det dags igen. Hoppas på en lika bra dag som idag.

Av Wilma Border collie - Fredag 1 mars 18:27

I dag kom matte på den goda idén att använda min bil. Mycket bra trodde jag men………..

Hämtade upp Sigrid och Micco och sen åkte vi.

Kom till ett ställe där vi inte varit på massor med evigheter.

   

Men vilket liv det var då?? Jag stirrade elakt och Micco han ylade. Vi var rörande överens om at vi inte gillar kyrkoklockor som dånar precis när vi passerar.

   

Här har jag och Sigrid en arbetsplats. Jag kollade och pratade mycket med mycelet om att det ska vara givmilt i år för vi vill faktiskt jobba som tryffelhundar igen. Brukar nämligen växa sån där Stjärnhovstryffel här.

   

Gick en väg som vi inte gått på extremt lång tid. Förrförra sommaren säjer matte, men hennes tidsuppfattning är ju inte pålitligt så det var nog flera år sen sist.

   

Sigrid hittade en snödriva, där ska det rullas mycket och länge. Jag och Micco vi kollade en massa dofter och andra intressanta hundsaker.

   

Nä nu är det obehagligt, väldigt obehagligt. Om jag försöker förvandla mej till Tax eller så kanske de inte upptäcker mej.

   

Flera stycken hemska hundätande hästmonster i en hage. Jag såg minsann hur de blängde utsvultet på mej.

   

Men här också. Ska mitt hundliv ta slut nu? Jag har faktiskt planerat att bli äldre och har en massa kvar att göra.

   

Enligt matte, som inte har något som helst omdöme, är detta en mycket vacker häst som dessutom var trevlig. Hon är inte klok, borde låsas in, prata med ett monster som blänger hungrigt på mej. Hon borde ha avlägsnat sej snabbat som blixten eller gett mej fria tassar så jag kunde har sprungit i säkerhet.

   

Gick vidare. Jag kunde inte koppla av ordentligt utan spanade hela tiden efter fler hästmonster. Undrar hur mycket viktigt jag missade? Kanske var träden fulla med sociala ekorrar eller annat trevligt.

   

Sigrid där emot hon skulle dra på en massa förbjudet hela tiden. Nu kom hon inte i väg eftersom hon var fånge.

   

I ån var det massor med vatten. Jag har aldrig sett så mycket vatten här förut.

   

Lyckades koppla av en stund och diskuterade en massa trevliga dofter. Mycket spännande fanns det.

   

De där små vita pinnarna som syns till höger har sånt där otrevligt staket som slår oskyldiga hundar. Matte höll Micco på extra avstånd från det. Finns en hemsk historia om stackars Sigge Svamphund som råkade kissa på det där staketet. Kissa på elstängsel är en mycket dålig idé. Stackars Sigge både skrek och ylade och var alldeles förtvivlad.

   

Nä jag känner minsann stanken. Vad skulle jag här och göra? Jag är förföljd och utsatt för livsfara.

   

Bakom buskarna skymtar ytterligare ett hästmonster, nu med en mnniska på ryggen. Säkert för att invagga mej i falsk trygghet.

   

Ännu värre monstret förföljer mej. Jag funderade på att hoppa i ån och simma långt bort. Allt för att komma undan med livet i behåll.

   

Lyckades komma undan för matte tog en annan väg över nån kyrkogård så monstret blev utan hundlunch.

   

Fast Sigrid var snäll och höll span så det inte skulle fortsätta förfölja mej. Hoppas i alla fall att det var så. Kan lika väl vara så att hon funderade på man bäst nedlägger ett monster som byte. Jag ville bara till min bil och hade bråttom.

   

Så hittade Sigrid nåt spännande på ett träd. Hon kollade mycket och tröga matte pratade om att där brukar det aldrig blomma.

   

Det var de här insekterna som Sigrid hade hittat. Hon var extremt intresserad av dom. Hon kan väl ägna sej åt såna istället för storviltjakt.

   

Åkte en bit och fick lova att passa bilen. Hörru ska det ta flera månader att köpa en gardinstång?

Enligt matte tog det max en kvart.

Åkte hem, var glad över att jag klarat mej från att bli hästmat och får fortsätta att leva.

   

Eftermiddagsrunda. Jag utför lite uppmjukande hundyoga för jag vet vad som är på gång.

   

Min boll var med så jag sprang efter den.

   

Sen hade jag en massa skoj med att kasta runt på den.

   

Provade att flyga med den i munnen. Inte den elegantaste flygning jag har utfört.

   

Passerade Susannes affär och Dixie väntade vid dörren. Nå ge oss ost och det omgående. Vi fick och sen berättade jag för Dixie om mina hemska upplevelser på förmiddagen.

   

Passade på att gå in i tillfälliga Pryl 7an också. Fanns smaskig skinka idag också. Behövde jag faktiskt för att lugna mej mer.

I morgon är det lördag igen. Ser fram emot massor med skoj med alla kompisar då.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wilmablogghund med Blogkeen
Följ wilmablogghund med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se