wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 17 mars 2019

Blöt träff med kompisarna

Av Wilma Border collie - 17 mars 2019 17:50

Enligt matte var jag mer eller mindre medvetslös igår kväll och snarkade högt. 

Lögn!!

Jag var trött efter min superoliga dag och sov, snarka gjorde jag absolut inte det skulle jag ha hört.

Hade inga som helst behov av nån kvällsrunda heller men den fullkomligt oförstående matte släpade ut mej. Kissade på närmaste gräsmatta oc krävde att få gå in och sova.

Så blev det idag. Regnade när jag var på morgonrunda och sen föll det lapphandskar ett tag.

 

Det regnar, men träffas ska vi. Nu kommer det nån kompis i alla fall, bäst att vara artig och möta.

 

Trevligt både Myra och Rick kom. Kommer att bli bra detta trots att det bara regnar.

 

ÄNTLIGEN Jenna. Vi har inte setts sen i torsdags vilket är alldeles för länge sen. Hon blev överlycklig när hon träffade mej igen.

 

Så där vi är i alla fall sex hundar. Bra jobbat av mina kompisar att få med sej de känsliga människorna ut. Hörde nämligen en massa mänskligt gnäll om regn och kallt. Vidhåller att det vore bättre att de gjorde som oss hundar och sprang runt och lekte istället för att stå och prata tråk.

  

Jaha, vad ska vi hitta på nu då? Det gäller att vara överens om vad vi ska göra.

 

Jenna och Myra tävlade i vem som kunde springa fortast. Jenna har så korta ben och Myra extremt långa. Men som de sprang och Jenna var aldrig långt efter Myra.

 

Skoj, Baci kom idag också. Bäst han passar på när han är i Sparreholm och kan komma och ha skoj med oss.

Jenna blev så glad över att träffa sin nya kompis igen.

 

Dalmatiner Tilly och lille Bosse kom också, Vi blev fler hundar än nån trodde att vi skulle bli. Hade en del viktiga samtal oss hundar emellan.

 

Kolla Myra är man Borzoi med långa, långa ben då kan man minsann flyga. Behöver väl knappast tala om att hon vann vårt sprinterlopp. Nog för att vi alla är snabba, men hon är snabbast.

 

Jaga varandra runt grillplatsen är också superskoj Det gällde att göra det bästa av situationen idag och roa oss så mycket som möjligt.

Blött var det och flera hade redan gett upp och lämnat.

 

Sista tokspring. För nu gnällde alla känsliga människor om kallt och blött. Elände för nu tar det en vecka till nästa gång och det är extremt lång tid det.

Fast jag hörde att det pratades om nåt skoj i veckan, hoppas verkligen att det stämmer.

 

Matte stannade vid Tempo och där satt minsann stackars Dixie och passade brevlådan. Hon blev så glad när hon såg matte och berättade att hon behövde ost. Jag blev blåst på sån för jag satt i min bil, fast enligt matte åt jag så det räckte igår ihop med människovalparna.

Hem och sov, inte så mycket annat att göramedan regnet vräkte ner ute.

Gick på eftermiddagsrunda. Inte nån av mina affärer öppna fast jag knackade på. Men jag hade i alla fall tur och träffade min bästa godisutdelare vilket förgyllde tråkrundan mycket.

I morgon har jag hela min flock samlad. Får se vad vi ska hitta på då. Förhoppningsvis låter det bli att regna och vi kan göra nåt skoj.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 25 april 18:01

Skulle hämta Basse inför skogsrundan.   Titta! Premiär för i år att åka nedanför skidbacken. Det finns en del snö kvar i backen om vi skulle drabbas av akuta behov av rull i konstsnö. Basse var mycket nöjd eftersom han befann sej på vanliga li...

Av Wilma Border collie - Onsdag 24 april 18:07

Hämtade Basse efter morgonrutinerna. Idag såg matte skillnad på bilnyckel och bajspåsar, får vara glad för det lilla.   Så var liftarsäsongen inledd. Basse var på vägen vid sin vanliga liftarplats och blev så glad när taxi anlände.   Skulle...

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards