wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 15 mars 2019

Många kompisar blev det

Av Wilma Border collie - 15 mars 2019 17:54

Mindre flock idag. Korkade påhitt jag vill alltid ha många kompisar med mej.

Hämtade Sigrid och Micco och sen skulle vi gå och göra nånting.

 

Hittade en del intressanta dofter. Behöver faktiskt hjälpa Sigrid att kolla vilka snygga hanar som rör sej i trakterna.

 

Perfekt! Det var avtalat att vi skulle få umgås med Moha en stund i dag också. Mycket trevligt och Micco uppskattade att träffa henne igen.

 

Matte tänkte att eftersom Sigrid skötte sej i går så skulle det säkert gå bra i dag också. Nähä, Sigrid började omgåenda planera för nån idiotisk storviltjakt så hon återgick till fångenskap.

 

Men så kom hon på att Moha var med och att de hade faktiskt en massa skoj igår. Alltså fick hon nya chanser att sköta sej.

 

Men hörrni vi tar och hittar på nåt skoj, människorna pratar bara en massa tråk.

 

Sigrid visade Moha att det kan löna sej att upp upp på bänkar, men Moha var ganska tveksam till att prova.

 

De började leka istället och Sigrid glömde allt om att jaga diverse rådjur.

 

Jag och Sigrid visade att det lönar sej med bord också. Faktiskt så var Moha upp med hjälp av sin matte men de bilderna blev bara skit. Ja, ja kommer säkert fler tillfällen.

 

Moha fick i alla fall ost eftersom hon var så duktig.

 

Micco kom på att det faktiskt var roligare att leka än att gå runt och se ut som om han bara längtade hem.

 

Vi ägnade en stund åt godissök också. Blev inte minsta lilla mikroskopiska smula kvar.

 

Sigrid och Moha har verkligen blivit kompisar. Jaga varandra runt ett träd var en mycket skoj lek. Så skönt att Sigrid börjar bli normal igen. Må hon glömma allt om att döda alla och bara försöka jaga en massa vilt.

 

Vi lekte en massa skoj jaktlekar allihopa också. Hade faktiskt massor med skoj.

 

Jag och Sigrid visade hur en godisgunga fungerar. Fast det var lite överkurs för Moha idag. Men det kommer fler tillfällen, man kan inte lära sej allt på en och samma dag.

Sen skulle Mohan följa med sin matte hem och göra nåt tråk, men vi kommer att träffas igen i veckan. Kan säkert hitta på skoj saker då också.

 

Hon kan om hon vill. Helt plötsligt kom Sigrid ihåg att hon faktiskt är duktig på inkallning och skötte det ypperligt varje gång matte kallade på henne.

 

Nära vägen så vi har blivit koppelfångar. Jag var bara tvungen att rulla en del i natursnön. Med tur så försvinner de sista resterna av den nu. Har faktiskt massor att göra i alla skogar som jag inte kunnat besöka på många månader.

 

Så hade vi tur och träffade Bosse också. Trevligt, sist var på hundträffen som han uppskattade mycket, Hörde att han kommer och leker med oss fler gånger på den.

 

Så kom Rocky också. Gillar detta att träffa många av mina kompisar.

 

Precis när Rocky gått så kom Dvärschanuzer Åke. han har minsann fått en kompis också en Dvärgschanuzer som heter Bosse. Blir lite problem detta att hålla isär alla Bosse. Just nu känner jag tre hundar som heter Bosse. Fast Sigrid hon bestämde sej för att hon minsann sulle via att hon har miljoner med vassa tänder som hon gärna använder. Korkade påhitt, här ska inga tänder användas.

 

Micco gillade Dvärgschnauzer Bosse. De kommer att träffas på nån hundträff och kan säkert leka en massa. Gick liksom inte idag eftersom vi var fångar precis berdvid en gata.

Gick hem med Sigrid och Micco, hörde att vi ses på hundträffen i morgon.

 

Du ser väl att Dixie väntar på mej?? Jag frångår minsann inte mina rutiner och dessutom var jag ju på en ensam eftermiddagsrunda.

 

När jag och Dixie systerligt delat på en del ost så kom Chihuahua DeeDee också.Hon berättade att hon aldrig får mat av sin matte och var så sugen på nåt att äta. Sjlvklart så bjöds hon på godis.

Nu ska jag vila för i morgon väntar ytterliagre ett gäng med kompisar och när jag lekt, minglat och haft skoj så ska jag åka och göra nåt annat som jag kommer att gilla. Fast matte vägrar berätta nu vad det är för roligt jag ska göra, bara att några vill träffa mej.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Tisdag 23 april 18:05

Tur att jag och matte var ensamma när jag gick ut på min morgonrunda. Satte mej, la en hög. Matte skulle plocka upp den. Jo visst, hon stod som ett fån och stirrade på bilnyckeln!! Det är viss skillnad på den och nummer två påsar. Alltså denna förv...

Av Wilma Border collie - Måndag 22 april 17:58

Isande kallt är det fortfarande. Skulle hämta Basse så skulle vi hitta på nåt. Blev rörigt. Basse blev väldigt upprörd över något och drog, tog tid att få tag på honom, för detta något skulle minsann skällas ut och det mycket och länge. Samtidigt...

Av Wilma Border collie - Söndag 21 april 17:56

Bara att inse, någon har stulit våren. Lika kallt idag och dessutom blåser det runt isbjörnar och pingviner. Efter att ha klarat av mina morgonrutiner så var det efter några veckors väntan dags att åka.   Jaha, där borta på gräset ligger Bas...

Av Wilma Border collie - Lördag 20 april 18:00

Någon har stulit våren för fortfarande är det kallt. Klarade av mina morognrutiner och passsade dörren i evigheter. Tur att jag har bra läkkött för idag hade benstumparna läkt, bara utväxten av tassarna som fattas. Den som ser tassar på bilderna me...

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards