wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 6 januari 2019

Halkig tråkdag

Av Wilma Border collie - 6 januari 2019 18:30

Tur att jag roade mej rejält igår. I dag visade det sej att det skulle bli en tråkdag.

Min morgonrunda var fruktansvärt halkig. Knappt att jag klarade av att hålla mej på benen och matte kunde många märkliga ord, fast hon höll sej upprätt.

   

Skulle på min längre runda och insåg att mina kompisar skulle jag inte träffa idag. Tänkte att det kanske fanns nån annan trevlig hund ute. Men det var alldeles övergivet överallt.

   

Gick till Tråkskogen mest för att komma ifrån värsta halkan. Fast stigarna där var snorhala.

   

Inte nog med halkan dimman hade stulit det mesta av omgivningarna också. Alltså svårt att se om jag skulle få span på nån kompis nånstans.

   

Äntligen rejält snörull i allra bästa konstgjorda snön. Inget kan överträffa konstsnö när man ska snörulla. Höll på länge och njöt ordentligt.

   

Kollade av de stora snöhögarna, insåg att jag kommer att kunna rulla mycket här. Borde finnas såna här året runt om jag fick betämma.

   

Var fortsatt dött i Tråkskogen. Jo långt där framme går det en gammal Beagel men den är inte intresserad av att umgås tyvärr.

   

Tänkte att med tur skulle jag hitta Ossy. Vi har inte lekt sen i går och det är alldeles för länge sen. Men det var dött och ingen Ossy syntes till.

   

Hittade gamla Frostvaxskivlingar på ett ställe. Nåt skulle jag fördriva tiden med.

   

Fick självklart beröm för mitt fynd, men svamparna är kvar de hade passerat bäst före datum för länge sen.

   

Närmade mej campingen och nu tror jag att det an bli bra om jag har tur. Drog i väg för att kolla.

   

Äntligen sällskap, jag hittade Rick och honom har jag inte lekt med på länge.

   

Han hade Inez i släptåg så jag sprang och hade en massa skoj tillsammans med dom.

   

Jag och Rick har väldigt skoj när vi leker. Mycket jaga varandra och så den skoj leken drämma Rick i backen..

   

Hoppsan! Vad gör dom? Gick både Rick och Inez sönder? Nä det var ingen fara det visade sej att de var hela så vi lekte en stund till.

   

Dags att skiljas åt, men vi fick ost av Inezmatte. Hon delar bara ut ost, jag är van att få jobba för att få ost så för mej är den lön för utfört arbete.

   

På väg hemåt så kollade jag Ekorrskogen. Var övergivet men den där stormen hade fällt ett stort träd.

Hoppas mina Ekorrar inte satt i det trädet då. Matte pratade om att vi behöver kolla hur det ser ut på Sörmlandsleden, men det får bli en annan dag. Med otur ligger det träd där hundar ska vandra.

Gick hem till tråkhemma och hade tråkigt.

Eftermiddagsrundan var ensam och bedrövlig. Fast jag träffade i alla fall Anna, men idag hade hon inga pizzabitar att bjuda på.

I morgon är det dags för Jenna igen och jag har hört att vi ska göra nåt väldigt trevligt. Hoppas att matte håller sitt löfte.

 
 
Ingen bild

Robert Graf

6 januari 2019 21:19

Hej Wilma synd att Ekorrarna inte vill prata med dig. Här om dagen jag bor 6 våningar upp. Kom en ekorre klättrande på väggen sen till min balkong. Vi sa några ord till varandra innan han skuttade vidare. Han skulle komma på besök senare sa han

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 mars 18:01

Tänk i morse blev Basse levererad till mej! Jodå, han kom in, så käkade vi frukost, så gott att äta tillsammans. Sen la han sej under köksbordet och snarkade. Vissa är morgontrötta. Men sen när matte sa att vi skulle hitta på nåt, då behagade han...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 mars 18:07

I natt hade det trillat ner en del onödig snö. När jag var ute för morgonrunda så var det alldeles vitt, helt onödigt.   Så framme hos Basse. På väg dit så var jag övertygad om att matte var mer dement än nånsin. För hon stannade på helt fel s...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 mars 18:04

Efter den där bedrövliga ensamma dagen igår så blev det äntligen lördag. Klarade av de trista morgonrutinerna och passade enligt rutin dörren. Litar inte på att matte inte glömmer bort mej.   Basse var vaken och ute så han kom och mötte mej. V...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 mars 18:05

Usch! Det där hemska pratet igår om att Basse skulle hänga med sin husse idag, blev verklighet. Hörde att hon pratade i telefonen och trodde att Basse var morgonpigg och på väg hit. Nä istället fick jag höra att det väntade en ensam dag. Tråkru...

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 mars 18:05

Basse skulle inte åka nånstans i morse så jag fick hämta honom.   Han höll till på vanliga liftarstället och väntade. Fördelen var att vi serverades gott godis där. Sen velade matte mellan antingen ytterligare ett länge sen ställe eller lekpla...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards