wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 4 januari 2019

Mest tråk idag

Av Wilma Border collie - 4 januari 2019 18:22

Tur att det var en så bra dag i går för den här dagen var mest tråk. Nog för att jag hörde matte prata om att det skulle vara lugnt idag eftersom det varit mycket i flera dagar. Men såna påhitt är enligt mej fullkomligt onödiga.

   

Har samlat ihop dagens flock som bestod av Sigrid och Micco. Jenna behövde inte mitt sällskap idag. Det regnar men nåt ska vi hitta på.

   

Så var det bara att vänta på Sigrid igen. Isfläck då måste hon rulla och rulla ännu mer. Vi har insett att det är bara att låta henne hållas. Försöker matte gå ligger hon kvar på rygg.

   

Matte hade ingen aning om var vi skulle gå nånstans, enligt henne så kändes det som om vi gått precis överallt. Men vi hade tur och träffade Frasse och Bosse. Det var väldigt länge sen sist. Umgicks medan människorna avhandlade en massa mänskligt tråk. Fast sen kom de på den bra idén att gå nånstans där vi skulle kunna vara på fria tassar.

   

På väg dit så träffade vi Smilla, också länge sen. Micco blev glad och Sigrid ansåg att hon skulle dö.

   

Gick till sjön för där kunde vi vara på fria tassar allihopa Mycket lättare att ha en massa skoj då.

   

Sprang massor tillsammans. Är så bra detta att kunna sträck ut rejält tillsammans med kompisar. Mycket roligare än att springa ensam.

   

Mycket skoj hann vi med, men människorna tjatade om att vi fick inte vara på isen. Den ser nämligen döende ut nu igen.

   

Bosse ville leka med Sigrid men hon bestämde sej för att leka det är inget hon sysslar med. Var tydligen bättre att sitta och se sur ut och bli blöt av regnet. Inte alltid hennes idéer är de bästa.

   

Men så gav människorna upp. Det var för blött och otrevligt så vi skulle gå till våra respektive hemma igen. Lämnade Sigrid och Micco hos sej och gick hem och försökte bli torr.

   

Gick på eftermiddagsrunda. Men öppna dörren och släpp in mej!!!!! Såg minsann at jag blev fotograferad från andra sidan den stängda dörren medan jag envist knackade på.

   

Till slut blev jag insläppt. Perfekt för Anna hade pizza över. Kan meddela att det var utsökt gott, precis vad jag behövde denna tråkdag.

   

Jaha Elisabet hon skriver minsann inlägg på Facebook med bild på mej. Jag lyste visst upp hennes tråkdag i den där tillfälliga Pryl 7an. Kom inga människor och ville handla idag. Tur att jag kan förgylla tillvaron för nån i alla fall.

Men i morgon då är det ÄNTLIGEN lördag igen. Enligt matte var det lördag för ett par dagar sen, frågar ni mej var det ett par månader sen sist. Jag tänker ladda i kväll så jag har massor med energi till allt skoj med alla mina gamla och nya vänner.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 28 mars 18:09

Sov väldigt gott tillsammans med Basse i natt. Man sover bättre när man är två. Vaknade i morse, Basse sov. När det var dags för morgonrunda behagade han kliva upp och följa med mej ut. Gick in käkade frukost och Basse gick occh la sej igen. Me...

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards