wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 23 november 2018

Just inget av värde idag

Av Wilma Border collie - 23 november 2018 18:09

Sån där ganska trist dag idag.

Inget åka nånstans, matte hade slarvat bort all inspiration påstod hon.

   

Har hämtat Sigrid och Micco och nu ska vi gå en runda, lite okänt var. Det matte tänkte först ställdes av olika anledningar in.

   

Hm, vi ser minsann en hund, en alldeles ensam hund. Vad är detta??

   

Det var Rick som hade upptäckt oss och han hade självklart Inez med sej.

   

Vi kan väl ta och leka en stund va? Nåt ska denna trista dag förgyllas med.

   

Jo det blev lek och Micco var med och lekte han också. Skoj hade vi.

   

Ja alltså alla utom Sigrid hade skoj. Hon beslutade sej för att hon absolut inte leker, det är under hennes värdighet helt plötsligt. Dessutom uppskattade hon inte att matte genomskådat hennes planer på att ge sej ut på förbjudna äventyr.

   

Nä ni, det verkar inte vara nån hundträff. Ser väldigt övergivet ut, inte ens Ossy var synlig.

   

Fast vi skickade iväg Rick och Micco att kolla så inga trevliga hundar hade gömt sej ute på ängen. Hade de inte det var alldeles övergivet.

   

Sen skulle vi åt olika håll, men passade på att leka mer innan det var dags att skiljas åt.

   

Micco han fortsatte att spana efter kompisar, men det fanns inga.

   

Gick vidare, Sigrid och Micco letade efter spår av Ossy, men han var fortfarande spårlöst försvunnen.

   

Fortsatte genom skogen. Den här stenen brukar vara bra och ge ost. Jo den var lika bra idag, fast Micco han använde den mindre stenen medan vi höll oss högre upp.

   

Att det finns trädkramare är ju känt, men då brukar det avse kloka människor som vill skydda skog. Här är det faktiskt trädet som kramar en sten.

   

Sist vi gick här så hade matte lagt spår och här fanns det ett spårslut. Vi letade ordentligt, inte för att vi hade gått nåt spår men med tur så skulle det kanske finnas ett slut i alla fall. Gjorde det inte.

   

Som tröst fick vi i alla fall leta godis. Hörde att vi ska få spåra nån dag, bäst att passa på innan det kommer en massa snö för då går det inte att lägga spår.

   

Sigrid hon har återupptagit intresset med att kolla is på vattenpölar. Förra vintern så var hon helt galen och skulle rulla på alla isfläckar hon bara hittade. Kanske planerar hon för upprepning av den hobbyn.

   

Äsch! Vi har drabbats av passa Tråkapoteket igen!! Förskräckligt vad matte ska springa där helt plötsligt. Men hon har lovat att nu kommer det att dröja bra länge innan det är dag igen.

   

Gick hemåt för att lämna Sigrid och Micco. Då hittade vi Sigridmatte som också var på väg hem.

   

Skulle fika där. Men vad är det där?? Du är inte katten Nisse.

   

Detta är kattvalpen V, han tillhör Sigridmattes ena människovalp och bor hos Sigrid och Micco medan hans matte håller på och flyttar. Var inte speciellt intresserad av umgänge med mej. Mycket mer intresserad av att försöka komma ner i mattes fick där vårt hundgodis förvaras. Sånt var minsann det godast han nånsin ätit.

I morgon borde det vara veckans bästa dag med en massa lek, mingel och skoj med alla mina kompisar. Men det är bara att glömma eftersom matte har förbjudit mej att gå dit bara för att jag luktar gott. Elände! Kommer att få en dötrist dag medan alla andra säkert har hur skoj som helst.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Fredag 19 april 18:17

När jag var ute för sista kvällsrundan så snöade  det massor, fullkomligt onödigt. I morse var det mesta borta som tur var, men kallt. Hämtade Basse. Ingen skog idag, vi skulle till Flen. Först fick vi passa bilen medan matte handlade tråk. F...

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards