wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 19 november 2018

En massa passa bil och köttbullerestaurangen

Av Wilma Border collie - 19 november 2018 18:26

I dag har det varit en sån där passa bilen dag.

Hade sån tur att jag i alla fall fick sällskap av Sigrid och Micco. Hämtade upp dom och sen skulle vi till Eskilstuna.

Först nåt stopp på soptippen, sen passa bilen igen på ett annat ställe medan matte fixade nåt tråk.

   

Jaha nu har jag studerat ICA Maxis parkering i flera månader, enligt matte en kort stund. Men hon saknar som bekant helt tidsuppfattning.

   

Sigrid och Micco de somnade av leda, innan matte behagade komma. Sen åkte vi och hämtade Sigridmatte på hennes jobb.

   

Gott om parkeringar i Eskilstuna. Nästa ställe där båda människorna skulle ägna sej åt att ta förbrytarfoton till nya körkort. En och och under tiden kördes bilen runt på parkeringen eftersom det inte fanns några platser och dessutom gick en parkeringsvakt runt där.

   

Äntligen!! Vi har väldigt bråttom, för detta är vägen till vår privata köttbullerestaurang. Mat får vi ju ingen i våra hemma så vi var alldeles utsvultna.

   

Snälla ge oss köttbullar. Vi har inte ätit sen vi var här sist och det var många evigheter sen.

   

Mattes mamma hon vet minsann vad vi behöver för vi fick en massa köttbullar. Mycket gott och stillade värsta hungern.

   

Det fanns mer köttbullar som matte va nån outgrundlig anledning hade. Hon är vegetarian och behöver inga köttbullar alltså utsåg vi Sigrid till taleshund, Hon fick framföra krav om att vi minsann behövde mer.

   

Människorna fikade och åt mackor. Det är väldigt bra med en vegetarisk matte när det är skinka på mackan. Jag såg till att få en del av det som matte vägrade äta.

   

Micco han var så utsvulten att skinkbiten försvann innan matte hann ta bild. Sigrid fick själklart hon också. Här delar vi minsann rättvist på allt.

Somnade ett tag medan människorna pratade en massa tråk. Sen var det dags att åka igen.

   

Vi behövde röra på oss en stund efter allt passa bil och köttbulleätande. Hamnade vid Ossys hemma så jag lämnade en hälsning. Ja inte bara till honom utan till alla snygga hanar som kan tänkas passera.

   

Jag och Micco letade efter Ossy men hittade honom inte. Fast vi hittade spår av att han rört sej i området.

   

Nähä, ingen Ossy och ingen Ekorre hemma. Eländiga tillvaro.

   

Sigrid som inte kan sköta sej här fick vara koppelfånge. Antingen försöker hon jaga katten som bor på Ossys dagis eller så försöker hon valla fårskallarna om hon ser dom. Båda sysselsättningarna är strängt förbjudna.

   

Var en sväng i skogen men det fanns inget av intresse. Fick lite bråttom när jag upptäckte att människorna var på väg tillbaka till bilen igen. Åkte hem, åt lite och sov.

Trist eftermiddagsrunda.

Är lovad en skogsrunda i morgon. Återstår att se om vi blir skjutsade eller om det blir hemmaskog.

Ska bli kallare så matte skickade sms till Sigridmatte om att Sigrid nog behöver sitt gula täcke. Bara det att den där mobilen from hell berättade att Sigrid behövde sina gula tänder. Förekommer ofta att mobilen blir mordhotad när den ändrar ord efter eget behag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 mars 18:01

Tänk i morse blev Basse levererad till mej! Jodå, han kom in, så käkade vi frukost, så gott att äta tillsammans. Sen la han sej under köksbordet och snarkade. Vissa är morgontrötta. Men sen när matte sa att vi skulle hitta på nåt, då behagade han...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 mars 18:07

I natt hade det trillat ner en del onödig snö. När jag var ute för morgonrunda så var det alldeles vitt, helt onödigt.   Så framme hos Basse. På väg dit så var jag övertygad om att matte var mer dement än nånsin. För hon stannade på helt fel s...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 mars 18:04

Efter den där bedrövliga ensamma dagen igår så blev det äntligen lördag. Klarade av de trista morgonrutinerna och passade enligt rutin dörren. Litar inte på att matte inte glömmer bort mej.   Basse var vaken och ute så han kom och mötte mej. V...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 mars 18:05

Usch! Det där hemska pratet igår om att Basse skulle hänga med sin husse idag, blev verklighet. Hörde att hon pratade i telefonen och trodde att Basse var morgonpigg och på väg hit. Nä istället fick jag höra att det väntade en ensam dag. Tråkru...

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 mars 18:05

Basse skulle inte åka nånstans i morse så jag fick hämta honom.   Han höll till på vanliga liftarstället och väntade. Fördelen var att vi serverades gott godis där. Sen velade matte mellan antingen ytterligare ett länge sen ställe eller lekpla...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards