wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 1 november 2018

Blåst på skogen men lekt med Ossy

Av Wilma Border collie - 1 november 2018 18:04

Trodde att jag skulle få åka till nån bra skog idag. Men matte hade usla ursäkter om att det skulle vi inte hinna för hon skulle i väg och besiktiga sej hos nån människoveterinär.

   

Ensam drog jag iväg för att fördriva några timmar. Ekorren jag hade span på ville självklart inte prata med mej. Tänkte att den skulle ha förstått att jag behövde sällskap, men inte det inte.

   

Länge sen jag gjorde nåt på stora gräsmattan vid sjön. Kan ha ganska skoj här ibland. Nu hade matte tagit med min boll så det är den jag springer efter. Fast allra roligast är det när jag har sällskap.

   

Jodå hade skoj med den en stund.

   

Undrar om det håller på och blir vinter? Helt plötsligt så fanns det godis vid den här gungan. Det hände ibland i vintras.

   

Var alldeles vindstilla och sjön var spegelblank, bryggan ser ut att vara dubbel.

   

Kollade av hundbadet. Vattentjuven har stulit mer av sjön så jag passade på att dricka och blöta tassarna medan det finns nåt vatten kvar.

   

Gick vidare och så hade jag en plan. Om jag nu har tur så………….

   

Jag hade tur och idag behövde jag inte väcka Ossy han stod och väntade som om han visste att jag var på gång.

   

Ja vi älskar varandra och är bästa kompisar, det visas bäst genom att vi försöker bita huvudet av varandra. Lite kärleksbett eller nåt.

   

Kom nu så drar vi och leker ordentligt.

 
 

Jo vi har skoj väldigt skoj. I slutet på filmen så hörs det hur vi brukar låta. Det är då en del tror att vi slåss vilket vi aldrig gör vi har bara väldigt skoj.

   

Efter att ha bjudit oss på godis på Ossys dagis så gick vi en sväng i skogen

   

Kollade runt men det fanns inget spännande, inte ens några svampar.

   

Ossy han trodde att det fanns nåt skoj spår för han drog i väg och letade där det har varit sånt i bland.

   

Ihärdig var han för jag fick vänta länge innan han kom tillbaka.

   

Men nu igen! Ossy var verkligen spårsugen för han var och letade på flera ställen. Matte drabbades av nåt dåligt samvete och pratade om att hon ska fixa så vi får spåra inom en snar framtid. Hoppas jag för spår är skoj.

   

Efter att ha lekt lite mer så var det helt enligt rutin dags för Ossys ben. Men vi ses ju snart igen för lördagen närmar sej.

   

På väg hem så träffade jag Frasse och Bosse, dom har jag inte träffat på massor med evigheter. Mycket trevligt att återse gamla kompisar igen.

Gick hem och efter en stund så drabbades jag av passa tråkhuset.

Matte försvann iväg till en människoveterinär för nån besiktning. Kom tillbaka och var nästan godkänd.

Jag var på eftermiddagsrunda och träffade en del människor jag känner. Bra för jag fick både godis och en del välbehövligt umgänge. I morgon är jag lovad att få åka till en skog. Måtte matte komma ihåg det.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Torsdag 18 april 18:06

Kallt var det när jag var på morgonrunda. Matte sa att hon sett bilder på hur det snöade massor ett natl mil söderut. Åkte och väckte Basse, som omväxling ville Nisse gå ut. Samma smörande för att jag skulle öppna dörren. Så skulle vi hitta på nå...

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards