wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2018

Bra idag också

Av Wilma Border collie - 10 oktober 2018 18:12

Blev faktiskt bra idag också.

Anade igår kväll vad som var på gång. Matte pratade om att ingen kan tro att det bor en vegetarian här. Svamptorken full med blodpudding, på diskbänken stod det blod på tining och bredvid låg ett märgben till mej. Och jag och katterna är faktiskt köttätare.

   

Det blir nog bra detta. Jag är lämnad i min bil och matte försvann ihop med en påse. Vet minsann vad det brukar innebära.

   

Utsläppt och eftersom jag befann mej nära Ossys hemma så passade jag på att kissa vid Terras stuga. Lika bra att markera att den är hennes så inga andra hundar försöker komma över den.

   

Letade efter Ossy, men han var inte vid sitt dagis och inte syntes han till vid sitt hemma heller.

   

Var väl det jag visste!!!!! Jag hittade ett spår som matte gjort till mej. Om jag hade hittat Ossy hade han också fått gå det.

   

Jag spårade och spårade, ibland var det enkelt, andra gånger var det hinder i form av ris och gamla träd i vägen. Alltså detta är superskoj, skulle kunna gå spår flera gånger om dagen.

   

Så jag hittade slutet också och där hittade jag en massa blodpudding. Perfekt avslut på spåret.

   

Snart är det nåt som kallas för Halloween. Svamparna förbereder sej tydligen för det de också. I alla fall denna som gör sitt bästa för att se skräckinjagande ut.

   

Hittade en massa stora Svarta trumpetsvampar också. Hörde att matte pratade om att Terras matte nog hade städat dåligt där.

   

Såna här Biskopsmössor kryllar det av i skogarna nu. De är vackra att titta på men ingen matsvamp.

   

Skulle gå tillbaka till bilen för enligt matte skulle vi åka och göra nåt. Men titta vem jag hittade i skogen!!! Eller om det var Ossy som hittade mej.

   

Vi lekte självklart en massa, alltså vi har alltid så skoj tillsammans.

   

Hade dragkamp om en pinne. Jag körde med lite utpressning när jag märkte att Ossy höll på att vinna. Viskade att om jag fick vinna så skulle jag berätta nåt för honom om spåret han missat. Jag vann dragkampen.

   

Ossy han hittade spåret nästan direkt. Alltså jag älskar att spåra men det är ingenting emot Ossy, han blir alldeles galen när han får spåra. Han försvann bort i skogen med nosen i backen.

   

Matte höll koll på honom på avstånd och visst hittade han till slutet. Tydligen hade jag missat lite blodpudding för han rotade runt där länge.

   

Jag provade om jag passar i vissen ormbunke medan jag väntade. Jo jag kom fram till att jag klär i sådan.

   

Så där en nöjd och belåten Ossy är tillbaka. Han tackade mej så väldigt mycket för att jag berättat om spåret och dessutom missat en del blodpudding.

   

Vi skulle gå vidare och då hittade Ossy allra första början av spåret. Självklart undersökte han det noggrant men det fanns ingen blodpudding där.

   

Så nöjd Ossy har fått sitt ben och jag ska åka vidare.

   

Efter att ha passat bilen på ett ställe medan matte fixade nåt tråk så blev det väldigt bra. Min allra bästa Grisöronaffär. Började självklart med att kolla in lösgodiset och ta några smakbitar. Måste ha koll på att de bara säljer gott godis.

Handlade några saker som behövdes.

   

Har fått mitt shoppinggodis och sen blev jag befriad från mer av min gamla päls. Människa som tycker att det är jätteroligt att plocka sån. Inte mej emot, jag har inget behov av den, skaffar mej ny och fin istället.

Åkte hem och insåg att trots Tråkveckan blev även detta en riktigt bra dag. Hoppas det blir lika bra i morgon.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Av Wilma Border collie - Lördag 23 mars 17:57

Mina vanliga lördagsrutiner. Tråkfrukost och ensam morgonrunda, sen passa dörren i evigheter.   Så äntligen framme, nu ska jag bara hitta Basse som inte ens kom och mötte mej.   Där borta ligger han i den där kojan som Bassehusse byggde t...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards