wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 10 mars 2018

Alla mina kompisar

Av Wilma Border collie - 10 mars 2018 18:11

Äntligen blev det lördag igen. Går alldeles för lång tid mellan varje sån.

Så är det det långsamma slöa matte. Jag fick vänta i alldeles för många evigheter innan det var dags att gå. För att vara säker på att hon inte tänkte glömma bort mej så låg jag precis vid dörren och väntade.

   

Nu är det bråttom. Jag har släpat på bromsklossen matte länge medan jag tvingades vara koppelfånge. Kunde ha missat massor med skoj saker.

   

Ossy vad jag har längtat efter dej. Vi hade inte setts sen i går och det är alldeles för lång tid.

   

Vi flyger, vi svävar fram i ren lycka över att få umgås och leka igen. Massor med skoj hade vi så där på tu man tass innan alla våra kompisar skulle komma.

   

Var inne hos Ossy och fikade. Provade livet som knähund hos Ossyhusse. Jo det var faktiskt helt okej. Såg att det kom andra hundar, Ossy gick ut och mötte dom. Jag stannade inne. Vem vet det kanske finns dolda slukhål hemma hos Ossy så matte försvinner.

   

Jodå massor med kompisar hade det kommit när jag kom ut. Både kända och ett par nya.

   

Alltså vi blir en enda stor gemenskap varje gång. Vi minglar runt och alla leker med alla, detta är verkligen underbart.

   

Primo han bestämde sej för att prova om nån tik ville göra valpar. Han hade ingen framgång alls, lukta gottbrudarna Inez och Sigrid var inte där idag.

   

Jag ägnade mej åt den skoj leken att drämma Rick i backen några gånger. Men det händer faktiskt att han lyckas få omkull nån annan ibland så inte bara han som råkar illa ut.

   

Nu kommer det fler hundar. Självklart så möter vi och hälsar välkommen. Alla både nya som gamla bekanta ska känna sej välkomna.

   

Massor med spring och skoj bus blir det. Desto fler vi är desto roligare blir det.

   

Jag hade ett samtal med Schnauzervalpen. Han ska minsann vara svamphundselev hos mej och matte i sommar och jag har lovat att tills dess MÅSTE matte ha bankat in hans namn i sin förvirrade hjärna.

   

Kom en ny pudel också. Alltid trevligt med nya bekanta.

   

Undrar hur Anne gjorde när hon lyckades få Peggy, Rick och Ossy att stå så här fint tillsammans. Vi brukar aldrig ha tid att posera.

   

Någon har stoppat en hand i fickan. Alltså borde det finnas godis. Viktigt detta att alltid vara uppmärksam på vad människorna gör så man inte missar nåt gott.

   

Alice och Ossy de upptäckte att matte hade handen i fickan. Jo det blev energipåfyllning.

   

Och där åkte Rick i backen igen, fast den här gången var inte jag den skyldiga.

   

Vackra Sansa kan se ut som ett riktigt monster. Fast egentligen leker hon med Beagle Mimmi som var med för första gången.

   

Man måste faktiskt vara lite social med människor också. Jag kramades med Primo och Schnauzervalpens husse. Tänkte att han kanske kände sej lite ensam.

   

Mimmi hon hade så skoj så skoj. Här roar hon sej med mej och Rick.

   

Hon och Peggy fann varandra, fast Mimmi ser ju helt galen ut på bilden. Men hon hade bara så otroligt skoj med alla sina nya kompisar.

   

Men Ossy vad gör du med Alice????? Har du alldeles glömt att du inget kan?? Alice har nyligen slutat lukta gott och Ossy fick nåt hjärnsläpp.

   

Tror Mimmi försöker härma Sigrids ”jag gör vad jag vill” min. Kolla hennes uppdragna överläpp. Fast hon var ute efter att tigga godis av matte.

   

Äsch, nu har tiden gått för snabbt igen. Nästan alla har gått hem och Ossy har bett om att få sitt ben.

   

Jaha bara att gå hem igen då. Typ börja nedräkningen till nästa lördag.

Hemma så somnade jag gott och drömde om allt roligt. När jag sov som bäst (matte påstår att jag snarkade, hon ljuger) så hörde jag hur Ossy skällde hemma hos mej. Alltså var jag klarvaken och uppe på en tusendels sekund. Bara för att upptäcka att det var ingen Ossy här, matte tittade på nån film på datorn där han hördes. Stor besvikelse så jag somnade om igen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 17 april 17:56

Kallt i morse, när jag var ute för morgonrunda så var det frost på bilarnas rutor. Den där våren verkar dröja. Basse skulle hämtas igen. Hade tur för han var på sin vanliga liftarplats och ännu bättre, dörren öppnades så vi tog oss in och fick vä...

Av Wilma Border collie - Tisdag 16 april 18:01

Matte kom ur sängen utan problem i morse trots gårdagens krachlandning. Bara en öm arnbåge, skönt att slippa dra runt på ett vrak. Basse sov i vanlig ordning. Åkte och hämtade honom. Nisse kom rusande och ansåg att jag skulle släppa in honom. Und...

Av Wilma Border collie - Måndag 15 april 17:57

Basse han gjorde som vanligt, tog sovmorgon. När mina morgonrutiner var avklarade och den långsamma matte klar med sitt så åkte vi och hämtade honom.   Nu börjar tråkgrönsakstiden. Stå och gulla med tråkrababrber ska det vara nödvändigt det? F...

Av Wilma Border collie - Söndag 14 april 17:56

Vaknade i morse, ute vräkte regnet ner. Hade sån tur att det hade slutat tills jag skulle på morgonrunda. Gjorde vad jag skulle gick in och passade dörren.Sen var det äntligen dags att åka.   Framme, men jag tänker inte gå en meter för jag ser...

Av Wilma Border collie - Lördag 13 april 17:53

Lördag och alltså mingeldags igen. Klarade av morgonrutinerna och passade dörren.   Precis när jag kom till Basse så kom det en ny hund.  Alltid trevligt med nya kompisar. Han presenterade sej som Buster och ville gärna lära känna nya hund...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards