wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 23 februari 2018

Hundnappad och inga troll

Av Wilma Border collie - 23 februari 2018 18:15

Så hände det igen!

Alltså det började hur bra som helst. Var dags att hämta Sigrid och Sally trodde jag.

   

Nähär jag skulle vänta i det där som mattes mobil döpt till garderoben fast det heter gathörn. Men jag ser minsann nåt långt där borta.

   

Äntligen Sigrid! Vi har inte setts sen i går och det är alldeles för lång tid det. Ett tag trodde vi att det kanske var lördag eller att hundträffen bytt dag. Men den turen hade vi inte.

   

Gick till Heden. Ska du vara med och leka Sally? Det är faktiskt dags att du lär dej hur skoj det är. Men det hade Sally ingen som helst lust med.

   

Fast vi tiggde godis av Sigridmatte. Gott godis hade hon.

   

Titta! Sally kan faktiskt springa. Inte för att det varken var mycket eller länge men i alla fall ett framsteg.

   

Som sagt mat det är en ständig bristvara. Tur att det finns grenar att stilla den värsta hungerna med. Tallgrenar är gott.

   

Sen hände det! Jag blev hundnappad av den ökända hundnapparen Sigidmatte. Tänkte inte alls släpas i väg mot okända öden så jag la mej ner och försökte öka vikten med ett eller ett par ton.

Hade ingen framgång och såg matte försvinna. Hon skulle gå och träffa nån och göra upp en massa planer för hösten.

Som om det inte räckte med hundnappningen så släpades jag med till Sigrids hemma där hundnapparen låste in oss och försvann!!!!!!!! Ensamma och övergivna i fängelset!

   

ÄNTLIGEN!!!!!!! Matte har behagat komma efter att ha varit på det där mötet i flera år. Snälla ta med mej hem!!!!!!

   

Men Sigrid hon hade inga planer på att stanna kvar hemma med Sally hon tänkte minsann hänga med mej. Matte var tvungen att överlista henne med godisregn i hallen för att hon skulle stanna på rätt sida dörren.

   

Nästan hemma hos mej så träffade jag en människovalp som jag kände i mitt förra hem. Hans mormor bor nära mej så jag träffar honom med långa mellanrum. Han gillar att umgås med mej.

Var hemma ett par timmar innan det var dags för eftermiddagsrunda.

   

Nu har jag varit och hämtat Sigrid, Sally och hundnappande Sigridmatte. Nu ska vi gå och göra nånting.

   

Fanns en massa trevliga dofter som jag noga diskuterade ihop med Sigrid.

   

Jaha vad ska vi göra här? Är inne i ett snårigt kärr. I bland väljer människor märkliga ställen.

   

Allt vatten har börjat sjunka en del och det syns på isen. Som här det svävar en decimeter tjock is en bra bit över marken.

   

Sen skulle det kollas massor med grenar. Pågick alltså trolljakt. Verkade väldigt märkligt allting.

   

Var såna här svampar som heter Trollhand som det letades efter. De brukar växa här, men idag fabs det inga, Bilden har matte tagit nån gång när de fanns.

   

Måste säja att det var väldigt bra is i det där kärret. Aldrig har vi hittat is som levererar ost. Men här växte det ost på isen.

   

Sally hon hittade på ett eget litet träd. Hon brukar inte vilja leta tillsammans med mej och Sigrid. Men superbra att hon lärt sej att leta på träd.

   

Fast Sigrid som alltid tror att andra hundar missar en massa kollade självklart att Sally städat ordentligt. Det hade hon, finns inte minsta smula kvar när Sally är färdig.

Skulle gå hem igen. Blev erbjuden att stanna kvar hos Sigrid och Sally tillsammans med hundnappande fångvaktaren. Skulle inte tro det va! Jag skulle minsann hem till mitt hemma.

I morgon då är det veckans bästa dag igen alltså lördag och hundträff. Blir spännande att se vad Sally kommer att tycka om alla mina och Sigrids kompisar.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Måndag 18 nov 17:50

Bra morgon för jag fick som vanligt hämta Basse och inleda dagen med en massa lek. Gillar mina morgonrutiner. När vi hade varit hemma hos mej ett tag så skulle vi till skogen. Jag och Basse ansåg att vi skulle hämta Jenna men det fick vi inte för...

Av Wilma Border collie - Söndag 17 nov 17:48

Bra i dag också, ja alltså efter att jag klarat av den där extremt långa väntan efter morgonrundan. Matte påstår att det är max ett par timmar, jag vet att det rör sej om dagar.   Titta så bra Asco har redan kommit och långt där borta är fakti...

Av Wilma Border collie - Lördag 16 nov 17:53

Som vanligt tog det flera veckor efter att jag klarat av morgonrundan innan matte ansåg att det var dags för mej att få åka och träffa kompisarna.   Trevligt, ag hann bara ut ur bilen så träffade jag Asco och Golden Mikko.   Hann knappt häl...

Av Wilma Border collie - Fredag 15 nov 17:48

I dag fanns det nån plan om att vi skulle ha åkt till en skog där Basse aldrig varit och det var evigheter sen jag och Jenna var där. Men så var det dimmigt, kallt och enligt matte tusen andra fel, den skogen ska vi ta nån dag i nästa vecka istället....

Av Wilma Border collie - Torsdag 14 nov 17:54

Inte så mycket av värde idag.  När jag hämtade Basse i morse så hade dimman stulit ungefär allt. Fast vi hade vårt vanliga trevliga morgonbus. Efter att ha varit hemma hos mej ett tag skulle vi ut på nån längre runda. Ett tag hette det att vi skull...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ wilmablogghund med Blogkeen
Följ wilmablogghund med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se