wilmablogghund

Direktlänk till inlägg 29 januari 2018

Sigrids 2 årsdag

Av Wilma Border collie - 29 januari 2018 18:00

Finns bara ett ord om denna dag ÄNTLIGEN!!!!!!! Efter mina två ensamma dagar så ar det dags för Sigrid igen. Var lite misstänksam när vi skulle i väg för matte stoppade konstiga saker i bilen. Tänkte att jag kanske skulle bli blåst idag också. Men inte det. Vi åkte faktiskt och hämtade Sigrid och hennes matte för det skulle göras viktiga saker också.

   

ÄNTLIGEN du och jag Sigrid. Vi ska faktiskt umgås varje dag, åka bort är ett korkat mänskligt påfund.

   

Jag glädjerullade en del vid sjön.

   

Så lekte vi, sprang massor och fort. Stackars Sigrid hade tillbringat helgen i Fjollträsk och där går det minsann inte att rusa fritt.

   

Eftersom jag fortfarande inte får mat hemma så stillade jag värsta hungern med att gnaga barken av en pinne. Bark är gott.

   

Så blev vi fångar. Skulle passera nära sjön och Sigrid gjorde ett par försök att dra ut på den snorhala isen. Onödigt att fira sin födelsedag med att skada sej på isen.

   

Sigrid sprang i väg och letade efter Ossy, men hon hade ingen framgång idag. Ja, ja vi kan leka med honom en annan dag då.

   

Som vanligt gav det ost när vi klättrade upp på de gamla stockarna. Väldigt bra stockar detta.

   

Lekte mer och här försöker jag hålla mej undan från Sigrid som förvandlats till en Pitbull igen.

   

Hjälp mej!!!!!! Ser ni inte att hon försöker döda mej?

   

Var inte så farligt bara en del av vår lek. Alltså fortsatte vi med att ta igen allt som vi missat under helgen.

   

Passade på att kramas med Sigridmatte och tacka ordentligt för att hon sett till att Sigrid är hemma igen så vi kan umgås.

   

Sen skulle vi till bilen för nu skulle det göras en massa saker. Typ åka till soptippen, fixa med Sigridmattes sjuka dator och annat tråk.

Äntligen!!!! Vi ska shoppa! Har inte fått shoppa på evigheter.

   

Eftersom vi är väldigt artiga hundar så hälsade vi ordentligt på Magnus som äger våran allra bästa Grisöronaffär.

   

Kollade självklart in godissortimentet ordentligt. Finns hur mycket smaskigt som helst att köpa. Valde ut en del som jag behövde.

   

Sigrid skulle få födelsedagspresenter. Bland annat ett aktivitetsspel. Eftersom jag är självutnämnd expert på såna så hjälpte jag Sigridmatte att välja ut ett bra.

   

Va??? Oreda??? Men jag skulle bara kolla vad jag skulle ge Sigrid i present. Att det trillade ut en massa saker på golvet kan väl inte jag hjälpa. Hur som helst så fick Sigrid ett mjukisdjur av mej, hon älskar såna.

   

Precis som det ska vara, nu har jag shoppat färdigt och belönas med godis.

   

Sigrid som fyller år fick minsann extra godis. Ja, ja det dröjer inte så länge innan jag fyller och ska åka och få present.

   

Detta är Pelle Peugeot, alltså är det den här bilen som jag och Sigrid åker runt i numer. Mycket anonymt och bra för ingen känner igen den. På bilden så passar vi den på ICAs tråkparkering i Flen.

Åkte hem och drabbades omgående av passa huset.

   

Detta ägnade sej matte åt. Rottis Helga behövde hennes hjälp att komma ut på en kissrunda. Fast på bilden hittade hon nåt som hon trodde att hon skulle ha.

   

Jag anser att vita ben är oätliga, såna kan Ossy ägna sej åt. Men i Grisöronaffären hittade jag bruna med smak av oxkött. Fick köpa ett par stycken. Hörde att matte sa att om jag ångrade mej så kunde Ossy få dom. Alldeles utsökta ben, har redan käkat upp det ena. Så här ska ben smaka.

I morgon ska jag hänga med Sigrid igen. Men det finns ett orosmoln. Mattes mamma ska till nån människoveterinär och jag har hört att jag kommer att drabbas av fångenskap hemma hos Sigrid då. Hoppas hennes matte glömmer att låsa dörren så jag kan gå hem.

 
 
Ingen bild

Annica o Kärstin

29 januari 2018 18:28

Stort Grattis på födelsedagen Sigrid ❤ härliga bilder och vad underbart att få välja godis och såå mycket gott det finns i din affär ..puss på fina nosen från oss 😊

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Wilma Border collie - Onsdag 27 mars 18:01

Vanliga rutinen i morse, hämta Basse på liftarplatsen, Fördel dörren öppnades så vi fick gott godis., precis vad vi behövde. Sen skulle vi åka och kanske jobba som svamphundar.   Kollade noga vad som hänt sen sist. Förra gången vi var här så...

Av Wilma Border collie - Tisdag 26 mars 17:58

Vanliga rutinen i morse, Basse skulle inte ha skjuts hit så jag skulle hämta honom. När jag var ute för morgontoalett  så snöade det inte. Hörde att matte hade märkliga åsikter precis när vi skulle åka.   Snön vräkte ner med enorma flingor, de...

Av Wilma Border collie - Måndag 25 mars 17:59

Basse han sov i morse så det var bara att åka och hämta honom.   Nisse var så nöjd när jag kom och hämtade Basse, för han vile in. Basse behagade vakna och sen skulle vi kolla om mattes plan fungerade.   Hamnade vi hembygdsgården i Sparre...

Av Wilma Border collie - Söndag 24 mars 17:53

Klarade av morgonrutinerna, passade dörren alldeles för länge. Sen var det äntligen dags att åka.   Ja du Basse, det här var en smart idé att ha koll från bordet. Nu ser vi verkligen när och om det kommer kompisar. Ska nog använda detta flera ...

Av Wilma Border collie - Lördag 23 mars 17:57

Mina vanliga lördagsrutiner. Tråkfrukost och ensam morgonrunda, sen passa dörren i evigheter.   Så äntligen framme, nu ska jag bara hitta Basse som inte ens kom och mötte mej.   Där borta ligger han i den där kojan som Bassehusse byggde t...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Nu har jag bloggat i 1 år. Tycker ni att jag ska fortsätta?
 Ja fortsätt
 Nej tråkiga byracka du skulle aldrig börjat
 Gör som du vill, jag tänker inte läsa här igen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards